Service en
onderhoud

Wat jouw auto ook nodig heeft, wij regelen het voor je. En omdat het leven eenvoudig moet zijn, hebben we onze eigen benadering van service die persoonlijk en efficiënt is. Of het nu gaat om APK, reiniging, reparatie of bandenwissel.

Werkplaats
Onderhoud

Onderhoud

Een onderhoudsbeurt bij de Volvo-dealer is altijd inclusief software updates en één jaar Volvo Assistance, onze 24/7 pechhulphulp in Europa. Neem contact op met ons op voor een kostenindicatie van de onderhoudsbeurt en welke werkzaamheden zijn inbegrepen.

Personal Service Technician

Je hebt altijd rechtstreeks contact met een persoonlijke Personal Service Technician (PST). De PST is verantwoordelijk voor het onderhoud en werkzaamheden aan jouw Volvo en kent de historie van jouw auto.

Wij zijn service en handover partner van Polestar. Dit houdt in dat je bij al onze vestigingen ook terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan jouw Polestar.

Wil je onderhoud of reparatie inplannen? Dit kan via onze werkplaatsplanner.

Snel en efficiënt

De meeste werkzaamheden kunnen afgewerkt worden binnen het uur. Voordat je er erg in hebt, staat jouw Volvo weer klaar: terug in topconditie en paraat voor vele kilometers op de weg.

Wij zijn service en handover partner van Lynk&Co. Dit houdt in dat je bij al onze vestigingen ook terecht kunt voor onderhoud en reparatie aan jouw Lynk&Co.

Ben je eigenaar van een Lynk&Co en wil je onderhoud of reparatie inplannen? Dit kan via onze werkplaatsplanner.

Ben je berijder van een Lynk&Co via het auto abonnement? Neem dan contact op met de serviceafdeling van Lynk&Co. Zij plannen voor jouw auto een afspraak bij ons in. De serviceafdeling van Lynk&Co is te bereiken via 0800 - 373 5500.

Prijsopgave

Prijsopgave

Je ontvangt vooraf altijd een prijsopgave. Mochten er onverwachte meerkosten ontstaan, zal jouw Personal Service Technician contact met je opnemen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer komt onderhoud jou uit?

Bij Bluekens Volvo plan je heel eenvoudig een werkplaatsafspraak via onze website. Kies een moment dat goed in jouw agenda past en we verwelkomen je graag op het afgesproken moment.

Regulier onderhoud en/of APK?

Regulier onderhoud en/of APK?

Je kunt gemakkelijk al je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden plannen via onze online werkplaatsplanner, zelfs als je meerdere werkzaamheden in één afspraak wilt combineren. Als je alleen een bandenwissel wilt plannen, kun je ook gebruikmaken van onze werkplaatsplanner.

Customer Life Time Parts Warranty

Customer Life Time Parts Warranty

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo levenslange garantie op originele Volvo onderdelen. Zo betaal je nooit twee keer voor dezelfde reparatie.

Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang je de Volvo in bezit hebt, ongeacht kilometerstand en bouwjaar. Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang je de Volvo in bezit hebt. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.

Onderhoudscontracten voor elke Volvo

Een perfect onderhouden Volvo? Beheer je onderhoudskosten met het Volvo Service Plan. Zorgeloos onderhoud met 15% voordeel. Je betaalt vooraf een vaste totaalprijs voor onderhoud en heeft keuze uit verschillende looptijden.

 

Het Volvo Service Plan is beschikbaar voor alle Volvo-modellen tot 10 jaar oud. Je kunt kiezen uit verschillende contracten met een vast aantal onderhoudsmomenten. Bij de aanschaf van een nieuwe Volvo kunnen zelfs slijtageonderdelen inbegrepen worden.

 

De Service Plan calculator maakt voor u direct inzichtelijk voor welk bedrag het Service Plan voor jouw Volvo beschikbaar is. Met dit plan neem je in één keer het fabriek voorgeschreven onderhoud af voor deze periode of maximum kilometerstand, met een voordeel van 15%. Het Service Plan is af te sluiten bij Bluekens.

 

Bluekens Essential Service

€ 335,-

Bluekens Essential Service

Is jouw Volvo acht jaar of ouder? Kies dan voor Bluekens Essential Service! Olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen, een uitgebreide controle van o.a. verlichting- en remmen, software-updates (service 2.0), levenslange garantie op onderdelen, verlening van het Volvo On Call abonnement en één jaar Volvo Assistance, onze 24/7 pechhulp in Europa. Met Bluekens Essential Service kies je voor zekerheid, veiligheid én dealeronderhoud.

Jaarlijkse APK

€49,-

Bij de APK wordt jouw Volvo gekeurd op veiligheid, milieu en registratie. Onze vakmensen kennen jouw auto. Ze maken gebruik van speciaal gereedschap en op jouw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt de APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is inclusief roet- en viergasmeting. Verloopt de APK van jouw auto binnen 2 maanden? Maak dan direct een afspraak

Aircocheck en reiniging

€49,-

Een vervuilde airco zorgt voor een onfrisse en onveilige omgeving. Met onze aircocheck- en reiniging garanderen wij je het perfecte interieurklimaat. Zo blijft het interieur van jouw Volvo altijd fris en blijf je alert achter het stuur.

Ruitenwisserbladen

Vanaf €55,-

Wat uw auto ook nodig heeft, uw Volvo-dealer regelt het voor u. En omdat het leven eenvoudig moet zijn, hebben we onze eigen benadering van service die persoonlijk en efficiënt is. Of het nu gaat om APK, reiniging, reparatie of bandenwissel.