Openingstijden

 • Werkplaats & Magazijn

  Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00
  Zaterdag 09:30 tot 13:00
 • Verkoop

  Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00
  Zaterdag 09:00 tot 17:00
100% Zweeds hart

100% Zweeds hart

Welke Volvo u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Onze nieuwe generatie Volvo motoren staan garant voor een laag brandstofverbruik en een lage CO²-uitstoot. Veel van deze motoren komen daarom in aanmerking voor een lagere bijtelling. Zo geniet u van een sublieme rijervaring én een aantrekkelijk bijbehorend belastingvoordeel. Benieuwd voor welke uitvoeringen dit geldt? Bezoek dan onze bijtellingscalculator. 

100% Zweedse motoren

100% Zweedse motoren

Welke Volvo V70 u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Bij de Polar uitvoering kunt u kiezen uit de zeer zuinige D3 met 110 kW (150 pk) of de bijzonder sterke T4 met 140 kW (190 pk). Voor de Polar+ is deze keuze nog uitgebreid met de krachtige D4 met 133 kW (181 pk).

100% Zweedse motoren

100% Zweedse motoren

Welke Volvo XC70 u ook kiest: onder de motorkap klopt altijd een 100% Zweeds hart. Of u nu kiest voor de T5 benzinemotor met 180 kW (245 pk) of voor een van de dieselmotoren, waarbij u de keuze kunt maken tussen de D4/D4 AWD met 133 kW (181 pk) of de D5 AWD met 162 kW (220 pk).

24/7 pechhulp

24/7 pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedat bij pecht onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg. 

360° Camera

360° Camera

Bekijk de omgeving van uw auto in vogelvlucht, zodat u geen enkel obstakel over het hoofd ziet. Zo wordt parkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes een koud kunstje.

75 JAAR BOVAG-LID

75 JAAR BOVAG-LID

Autobedrijf Bluekens 75 jaar lid van BOVAG

Onlangs ontving Ton Bluekens, in het bijzijn van zijn vrouw, uit handen van bondsvoorzitter Bertho Eckhardt een heel bijzonder schild uitgereikt vanwege het 75 jarig BOVAG lidmaatschap in 2014.
Ton is zelf in het verleden negen jaar bestuurslid geweest van het rayonbestuur West Brabant.

Bluekens staat al ruim driekwart eeuw bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ‘ Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan’, aldus bondsvoorzitter Bertho Eckhardt. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Bluekens biedt dat bij uitstek en is daarom al ruim 75 jaar aangesloten’.

Ton is samen met zijn broers Ad en Jan de derde generatie Bluekens die actief is in mobiliteit. Grootvader Anton startte in het begin van de vorige eeuw in Chaam met rijwielen en motorfietsen.

Autobedrijf Bluekens is de oudste Volvo dealer van Nederland met vijf vestigingen in West Brabant. Bluekens Truck en Bus vertegenwoordigt de merken Volvo, Renault en Iveco met vijf vestigingen in West Brabant en Zeeland.

BOVAG zelf werd opgericht op 6 mei 1930 toen een groep garagehouders in het Utrechtse café ‘Noord Brabant’ spraken over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die dag werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de jaren die volgden hebben rijwielhandelaren, rijscholen, caravanbedrijven, tankstations etc. zich aangesloten. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG leden aanbieden

Aanbieding: 3,99% rente

Aanbieding: 3,99% rente

TIJDELIJKE ACTIE

NU TIJDELIJK 3,99% RENTE

Voor u als zakelijke rijder hebben we Volvo Financial Lease. Hiermee financiert u het aankoopbedrag van uw nieuwe Volvo V40, S60, V60, V60 Twin Engine, XC60, V70 en XC70*. Uw bedrijfskapitaal blijft dus beschikbaar voor andere investeringen. De slottermijn kan maximaal 50% van de kredietsom bedragen. De looptijd, de rente en het maandbedrag liggen vast. Kristalhelder, geen verrassingen. Nu tijdelijk slechts 3,99% rente gedurende de hele looptijd!

* inclusief alle Cross Country modellen.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

 • 24 december                    - 09.00uur tot 15.00uur
 • 25 december                    - Gesloten
 • 26 december                    - Gesloten
 • 31 januari                         - 09.00uur tot 15.00uur
 • 1 januari                           - Gesloten

Aantrekkelijke lines

U heeft de keuze om uw S60 Nordic+ uitvoering verder uit te breiden met enkele aantrekkelijke lines, waaronder de Luxury of Sport line. Uw wel heel rijk uitgeruste S60 is dan werkelijk een genot om in te rijden.

Aantrekkelijke lines

U heeft de keuze om uw V60 Nordic+ uitvoering verder uit te breiden met enkele aantrekkelijke lines, waaronder de Luxury of Sport line. Uw wel heel rijk uitgeruste V60 is dan werkelijk een genot om in te rijden.

Aantrekkelijke lines en accessoires

U heeft de keuze om uw V60 Cross Country Nordic+ uitvoering verder uit te breiden met enkele aantrekkelijke lines, waaronder de IntelliSafe Pro en Luxury line. Van innovatieve en comfortable veiligheidssystemen tot lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen en een achteruitrijcamera. Uw wel heel rijk uitgeruste V60 Cross Country is dan werkelijk een genot om in te rijden.

Aantrekkelijke lines en accessoires

U heeft de keuze om uw V60 Cross Country Nordic+ uitvoering verder uit te breiden met enkele aantrekkelijke lines, waaronder de IntelliSafe Pro en Luxury line. Van innovatieve en comfortable veiligheidssystemen tot lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen en een achteruitrijcamera. Uw wel heel rijk uitgeruste V60 Cross Country is dan werkelijk een genot om in te rijden.

Adaptieve cruise control

Adaptieve cruise control

Adaptieve cruise control met Queue Assist maakt het mogelijk om veilig en comfortabel de directe voorganger te volgen in langzaam rijdend verkeer. Acceleratie, remmen en sturen worden door de auto zelf geregeld.

Adaptieve cruise control

Adaptieve cruise control

Adaptieve cruise control met Queue Assist maakt het mogelijk om veilig en comfortabel de directe voorganger te volgen in langzaam rijdend verkeer. Acceleratie, remmen en sturen worden door de auto zelf geregeld.

Afsluitbare wielblouten

Afsluitbare wielblouten

Voorkom diesfstal van uw wielen

Deze afsluitbare wielbouten vormen een veilige diefstalbescherming die het veel moeilijker maakt de bout zonder sleutel los te draaien. Deze afsluitbare wielbouten zijn verkrijgbaar met afdekkapjes in dezelfde kleur als de overige wielbouten, afgestemd op uw velgkleur. 

Nu leverbaar van €75,00 voor | €47,50

Algemene tekst S60CC

Het imposante, gespierde uiterlijk van de Volvo S60 Cross Country weerspiegelt zijn krachtige karakter. Sportiviteit ontmoet pure luxe. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de nieuwe Nordic+ uitvoering.

Algemene tekst V60

Bij de Volvo V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties.
Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in 
de twee nieuwe uitvoeringen voor de V60: de Nordic en de Nordic+.

algemene tekst Volvo V40 CC

Een nieuwe grille met verticale Glossy Black lamellen geeft de V40 Cross Country een moderne look, waarbij de karaktervolle uitstraling behouden is gebleven.

All risk verzekerd

All risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van €300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering. 

Alle ruimte

Alle ruimte

Dakbox Sport Time 2003

Meer bagage dan ruimte? Profiteer dan van onze maandaanbieding, de Sport Time 2003 met een inhoud van maarliefst 400 Liter! Bovendien aerodynamisch, licht van gewicht en met verlaagde bodem waardoor hij optisch mooi integreert met de vorm van uw Volvo. Door het Fast-Click systeem is de montage van de box een kleine moeite. Praktisch: de Sport Time 2003 is aan beide zijden te openen en past ook op de lastdrager van uw Volvo!

een echte aanrader voor uw vakantie!

Maak nu direct gebruik van de maandaanbieding via bovenstaande 'bestel' button!

Van € 420 | Nu tijdelijk voor €325

Alles onder controle

Maak uw keuze uit vier briljant gebalanceerde ondersteltypes – Touring, Dynamic, R-Design
of ons elektronisch bestuurde Four-C Chassis.

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws?

meld u aan voor de bluekens nieuwsbrief

APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is € 25 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten.

Apple CarPlay

Apple CarPlay

Slim en eenvoudig

Met Apple Carplay kunt u eenvoudig tekstberichten versturen, lezen en beantwoorden. En nu ook audioberichten afspelen. Zodat u tijdens het rijden niet op uw iPhone hoeft te kijken.

Bediening

Een volledig grafisch bestuurdersdisplay dat u met stuurknoppen en stemcommando’s kunt bedienen. Zeg gewoon waar u naartoe wilt, wat u wilt beluisteren, wie u wilt bellen of een sms wilt sturen.

Blauwe blak

Bluekens heeft

Bluekens heeft

extra voor u ingekocht

Als alerte Volvo- dealer zagen we het aankomen: deze V70 Polar wordt een succes. Bluekens wil u laten meeprofiteren van dit inkoopvoordeel. Als enige Volvo dealer bieden we u een inruilkorting van € 4.500,-*. Dit bedrag komt bovenop de taxatiewaarde van uw huidige auto.

 

 

 

Bluekens nodigt u uit!

Bluekens Service

Bluekens Volvo H - EPS

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins

Een natuurlijk geluid

Het indrukwekkende geluidssysteem van Bowers & Wilkins wordt optioneel geleverd op de nieuwe S90, V90 en XC90 in combinatie met de Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon.

 

BTW & KVK

BTW: NL002937955B01
KVK: 20024423

RABO: 11.01.05.540
BIC: RABONL2U
IBAN: NL48RABO0110105540

ABN AMRO: 44.01.50.272
BIC: ABNANL2A
IBAN: NL76ABNA0440150272

Bumperreparatie

Bumperreparatie

Krassen en kleine scheurtjes in kunststof bumpers of andere kunststof carrosseriedelen kunnen vaak gerepareerd worden zonder dat deze delen vervangen hoeven te worden. 

Contact

Bereik ons eenvoudig

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden kunt u ons op dezelfde manieren bereiken zoals u altijd doet. 

 

Telefoon

0162 433 244


E-mail

pw.oosterhout@bluekens.com

De laatste V70 en XC70 Polar.<br> Drive the legend

De laatste V70 en XC70 Polar.
Drive the legend

Completer wordt het nooit meer

 

Met de V70 is Volvo al jaren het toonaangevende merk in stationcars. En zoiets komt niet vanzelf. Het is een optelsom van uitstraling, effectieve ruimte, rijcomfort en veiligheid natuurlijk. Maar zoals aan al het goede komt er nu ook een eind aan de Volvo V70. Met de rijk uitgeruste uitvoering van de Polar kun je met recht zeggen: Lest best.

 

De meest complete XC60 ooit

De meest complete XC60 ooit

Zeer complete uitvoeringen met voordeel tot 7.500 euro

De Volvo XC60 Polar is uitsluitend leverbaar in combinatie met de D3-diesel of T5-benzinemotor. De Polar+ uitvoering is mogelijk in combinatie met alle motoren. Daarnaast zijn alle benzineversies standaard voorzien van een 8-trapsautomaat. Bij de diesel versies heeft de automatische transmissie in alle gevallen een meerprijs van 2.500 euro. Het voordeel van de XC60 Polar+ ten opzichte van het reguliere aanbod (Kinetic, Momentum, Summum en R-Design) loopt op tot maar liefst 7.500 euro. 

De nieuwe V90<br> R-Design

De nieuwe V90
R-Design

Avontuurlijk en verfijnd

De combinatie van de elegantie van de Volvo V90 met het sportieve karakter van R-Design resulteert in een estate die op ieder moment de uiterste precisie en controle biedt, zonder verlies van comfort. De verlaagde rijhoogte, sportief afgestelde vering en de geoptimaliseerde besturing geven u de rijervaring die u zoekt in een auto van dit kaliber. Zweedse verfijning en performance in optima forma.

De nieuwe Volvo XC60 in de showroom

De nieuwe Volvo XC60 staat nu bij de Volvo-dealer en is daarmee direct beschikbaar voor proefritten. Voor extra comfort is een automatische Geartronic-transmissie standaard, evenals Volvo Sensus Connect, het infotainmentsysteem met groot 9-inch touchscreen. Verder debuteren in de nieuwe Volvo XC60 maar liefst drie geavanceerde rijassistentiesystemen. De prijzen beginnen bij € 58.995.

De nieuwe Volvo XC60 is door de autopers uiterst positief ontvangen. ‘Succes verzekerd’ en ‘Voltreffer’ zijn slechts twee voorbeelden van de lovende recensies na de eerste kennismaking. De XC60 is ook nog eens de veiligste Volvo ooit. Het standaard actieve veiligheidssysteem City Safety is uitgebreid met stuurassistentie. Die treedt in werking tussen 50 en 100 km/u, als blijkt dat automatisch remmen niet genoeg is om een dreigend ongeval te voorkomen. Hiermee kan de XC60 zelfstandig andere voertuigen ontwijken, maar ook voetgangers, fietsers en grote dieren.

Oncoming Lane Mitigation is het tweede nieuwe rijassistentiesysteem. Het helpt aanrijdingen te voorkomen met voertuigen op de tegemoetkomende rijbaan door de auto automatisch terug te sturen naar de oorspronkelijke rijbaan. Het systeem is eveneens standaard en functioneert tussen 60 en 140 km/u. Het derde nieuwe rijassistentiesysteem is toegevoegd aan het optionele Blind Spot Information System (BLIS). Ook hiermee stuurt de XC60 automatisch weg van dreigend gevaar.
 

De Volvo XC60 is verder standaard uitgerust met de geavanceerde veiligheidssystemen Run-off Road Mitigation, Run-off Road Protection, Intersection Braking en Lane Departure Warning. Optioneel is de XC60 leverbaar met de semi-autonome rijmodus Pilot Assist die tot 130 km/u functioneert met Adaptive cruise control.

Riante standaarduitrusting

Dat de nieuwe Volvo XC60 met recht een premium SUV is, bewijst de Volvo door de riante standaarduitrusting. Standaard zijn onder meer: Electronic Climate Control met vier gescheiden klimaatzones en CleanZone voor een betere luchtkwaliteit binnen, Keyless Start, LED-koplampen met grootlicht-assistent, Hill Start Assist en Hill Descent Control, Park Assist achter, High Performance Audio met tien luidsprekers en Bluetooth audiostreaming. De Volvo XC60 wordt standaard uitgerust met 18-inch lichtmetalen wielen.

Uitgebreid accessoirespakket

Voor extra veel comfort levert de Volvo-dealer de XC60 met het Business Pack Connect. Dit uitgebreide accessoirespakket omvat Sensus navigatie met gratis kaartupdates, smartphone-integratie met Apple® CarPlay en Android Auto en een 12,3-inch digitaal instrumentarium. Het Business Pack Connect is leverbaar vanaf € 995. Voor € 1.300 meer rust Volvo de XC60 uit met comfortstoelen voorzien van Moritz-lederen bekleding, stoelverwarming en verwarmbare ruitenwisserbladen.


De nieuwe Volvo XC60 is leverbaar als Momentum, Inscription en extra sportieve R-Design. De vanaf prijzen zijn als volgt:

 

Uitvoering Fiscale waarde Consumentenadviesprijs
XC60 T5 Geartronic €57.915 €58.995
XC60 T5 AWD Geartronic €61.915 €62.995
XC60 T6 AWD Geartronic €69.915 €70.995

XC60 T8 AWD Twin Engine 

Geartronic

€66.965 €68.195
XC60 D4 AWD Geartronic €61.915 €62.995
XC50 D5 AWD Geartronic €67.915 €68.995

 

De S60 Polestar

De S60 Polestar

De krachtigste S60 ooit gebouwd.

Het bouwen van een racewagen die optimaal presteert op het racecircuit één. Het ontwikkelen van een auto die onder alle condities goed presteert vormt een compleet andere uitdaging. De S60 Polestar levert in alle opzichten de performance waarop u als sportieve rijder zit te wachten. Intuïtief en memorabel.

De totale performance auto

De totale performance auto

Stijlvol en compleet

Het bouwen van een racewagen die optimaal presteert op het racecircuit is één. Het ontwikkelen van een auto die onder alle condities goed presteert vormt een compleet andere uitdaging. De V60 Polestar levert in alle opzichten de performance waarop u als sportieve rijder zit te wachten. Intuïtief en memorabel.

DE VERTROUWDE VOLVO DEALER BIJ U IN DE BUURT

DE VERTROUWDE VOLVO DEALER BIJ U IN DE BUURT

Autobedrijf Bluekens BV is de oudste Volvo dealer in Nederland en biedt een totaalservice voor uw Volvo. Als erkende Volvo dealer hebben wij ons volledig gespecialiseerd in automerk Volvo en kennen wij alle automodellen. Bij autobedrijf Bluekens kunt u terecht voor onderhoud & reparatie, schadeherstel en de aankoop van nieuwe Volvo modellen of occasions. Hierbij kunt u rekenen op een vakkundige service voor uw Volvo en een persoonlijke service op maat. Zo halen wij het beste in uw Volvo naar boven.

De XC90 T8 met <br>15% bijtelling.

De XC90 T8 met
15% bijtelling.

Nieuw uit voorraad leverbaar

Om levering dit jaar te kunnen garanderen heeft Bluekens Volvo voor u een ruime voorraad XC90´s T8 Twin Engine ingekocht. Direct uit voorraad leverbaar, diverse kleurstellingen en 15% bijtelling gedurende 60 maanden. Interesse? Neem contact op met één van onze vestigingen. 

Disclaimer

Autobedrijf Bluekens B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze website en de omschrijving van occasions. Toch kunnen er onjuistheden of onvolledigheden op de website staan. Daarom kunnen er geen rechten aan de gegevens ontleend worden.

Disclaimer

Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Volvo Car Finance, een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V., geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer 12011170. Uw Volvo dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Volvo Car Finance. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaar informatieblad in de showroom. Volvo Car Finance en uw Volvo dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Deze actie is geldig bij een financieringsaanvraag voor een gebruikte Volvo vanaf 01-04-2017 t/m 30-06-2017. Maximale kredietbedrag €25.000. Looptijd tot maximaal 48 maanden. 

Downloads

Prijslijst & Brochure

Downloads V40

Brochures en prijslijsten

Downloads XC60

Brochures en prijslijsten

Drive-E aandrijving

Drive-E aandrijving

Ultra moderne Drive-E aandrijving en geavanceerde transmissies geven de V40 het krachtige vermogen. Inclusief een laag brandstof verbruik en verminderde uitstoot.

Drive-E aandrijving

Drive-E aandrijving

Ultramoderne Drive-E aandrijving en geavanceerde transmissies geven de V40 Cross Country het krachtige vermogen. Inclusief een laag brandstofverbruik en verminderde uitstoot.

Een krachtig icoon

Ervaar zelf de kennis en het Zweedse vakmanschap dat samenkomt in de nieuwe Volvo V90, een nieuw icoon in de indrukwekkende portfolio van Volvo estates.

Een krachtig icoon

Ervaar zelf de kennis en het Zweedse vakmanschap dat samenkomt in de nieuwe Volvo V90, een nieuw icoon in de indrukwekkende portfolio van Volvo estates.

Een kwestie van genieten

Of u hem nu voor zaken of privé gebruikt,
uw Volvo geeft u altijd een uniek,
misschien zelfs verwend gevoel.

Een nieuw avontuur

Zoekt u de ruimte van de V70 gecombineerd met off-road capaciteiten? Kijk dan eens naar de Volvo XC70. Deze elegante stationwagen beschikt over SUV capaciteiten in een robuust jasje. Ontdek de XC70 die nu beschikbaar is als Polar+ uitvoering.

Een nieuw gezicht

De vernieuwde Volvo V40 is voorzien van innovatieve 
technologieën en de nieuwe designtaal van Volvo.

Een nieuw gezicht

De vernieuwde Volvo V40 Cross Country is voorzien van

innovatieve technologieën en de nieuwe designtaal van Volvo.

Een nieuwe gril

Een nieuwe gril

Een nieuwe grille met verticale Glossy Black lamellen geeft de V40 Cross Country een moderne look, waarbij de karaktervolle uitstraling behouden is gebleven.

EEN NIEUWE UITSTRALING

EEN NIEUWE UITSTRALING

Ruim 20 jaar geleden heeft Bluekens het pand aan De Boedingen 15 te Oosterhout in gebruik genomen. Maandag 9 april 2018 starten verbouwingswerkzaamheden om deze vestiging weer helemaal aan hedendaagse maar zeker ook toekomstige wensen en eisen te laten voldoen. De vestiging zal worden verbouwd op basis van het nieuwe 'Volvo Retail Experience' Concept. De Bluekens vestiging in Breda heeft deze transformatie reeds ondergaan en werkt inmiddels al weer ruim anderhalf jaar in de nieuwe hoedanigheid. 

Naast de showroom wordt ook de werkplaats voorzien van de meest moderne apparatuur en zal deze ingericht worden volgens het nieuwe 'Volvo Personal Service' (VPS) concept dat later dit jaar zal starten. Met VPS zal de monteur uw nieuwe aanspreekpunt worden tijdens onderhoud en reparatie. Wat VPS precies voor u als klant betekent vertellen wij u graag later dit jaar.

Eigentijdse klassieker

De V70 biedt stijl, comfort en ongeëvenaarde flexibiliteit. Deze eigentijdse klassieker is in de Polar of Polar+ uitvoeringen nu ook nog eens bijzonder rijk uitgerust. Zo krijgt u heel veel auto voor een aantrekkelijke prijs.

Entertainment

Entertainment

Geniet van een fantastisch geluid tijdens elke rit – met een Premium Sound-systeem Van Harman Kardon. Onze favoriete muziekapps zijn al ingebouwd.

Express yourself

Express yourself

Aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor het exterieur én interieur is de nieuwe XC40 te personaliseren. “Van het begin af aan wilden we dat de nieuwe XC40 fris en onderscheidend zou zijn”, vertelt Thomas Ingenlath, Chief Design Officer bij Volvo Cars. “Een Volvo waarin kopers al hun creativiteit kunnen loslaten. XC40-rijders zijn geïnteresseerd in mode, design en cultuur. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe XC40 is die auto”.

Familiebedrijf Bluekens sinds 1824.

Het Familiebedrijf Bluekens bestaat al sinds 1824, Jaak Bluekens stond aan de basis. Hij begon als aannemer in Chaam. Er werd vooral gemetseld. Auto’s waren er in die tijd nog niet.

Fiscaal aantrekkelijk

Fiscaal aantrekkelijk

Bent u zzp'er? Dan kan private lease fiscaal aantrekkelijk voor u zijn. U rijdt al een compleet nieuwe Volvo V40 Nordic inclusief wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenservice en all risk verzekering voor slechts € 369 per maand. U betaalt alleen nog de brandstof.

UW VOORDELEN

 • Geen grote investering vooraf
 • Geen bijtelling
 • Vast laag maandbedrag
 • U betaalt alleen brandstof
 • Belastingvrije kilometervergoeding voor zakelijke ritten
Fiscaal aantrekkelijk.

Fiscaal aantrekkelijk.

Bent u zzp'er? Dan kan private lease fiscaal aantrekkelijk voor u zijn. U rijdt al een compleet nieuwe Volvo V40 Nordic inclusief wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenservice en all risk verzekering voor slechts € 369 per maand. U betaalt alleen nog de brandstof.

UW VOORDELEN

 • Geen grote investering vooraf
 • Geen bijtelling
 • Vast laag maandbedrag
 • U betaalt alleen brandstof
 • Belastingvrije kilometervergoeding voor zakelijke ritten
Flexibel en transpirant

Flexibel en transpirant

Profiteer van financieringsmogelijkheden met maximale bewegingsvrijheid. 
Er is niets fijners bij het kopen van een nieuwe Volvo dan het gevoel dat u weet dat alles klopt: design, veiligheid en comfort. Van het moment van instappen tot het moment van wegrijden. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe Volvo niet dezelfde hoge eisen stellen? Het kiezen van een Volvo die bij uw manier van leven past, gaat hand in hand met financieel keuze die daarop aansluiten. Daarom bieden wij een reeks aan financiële producten om u het leven wat gemakkelijker te maken.

 

 

Géén bijtelling

Dit alles zonder dat u vooraf een investering moet doen en al mogelijk is vanaf € 369,- per maand! Het grote verschil met de zakelijke leaserijder is: U betaalt géén bijtelling!

 

Nieuwsgierig geworden? Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden en een calculatie op maat! U kunt het bijgaande formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of kom langs in een van onze showrooms!

 

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease:

1 Eerlijke voorwaarden

2 Compleet product

3 Beoordeling en bescherming

4 14 dagen bedenktijd

5 Zekerheid bij klachten

 

 

 

Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleverkosten als d everwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verassingen te staan. 

Geluid

Geluid

Dankzij 800 afzonderlijke metingen hebben we de akoestiek van het concertgebouw van Gotenburg weten na te bootsen voor een zo zuiver mogelijke geluidsweergave.

Geniet van onze ultieme hatchback.

 

De vernieuwde Volvo V40 is een compacte hatchback en combineert moeiteloos een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. De V40 heeft een karaktervol design en is verrijkt met intuïtieve technologieën die het leven makkelijker maken.

Huurkoop

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe auto te financieren. En niet voor niets! U leent het aankoopbedrag voor uw nieuwe Volvo, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met rente die tijdens de hele looptijd gelijk blijft. Die looptijd bepaalt u in principe zelf en daarmee ook de hoogte van uw maandelijkse aflossing. Zo kunt u de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op wat u per maand wilt besteden aan uw auto. Vervroegd aflossen kan ook, boetevrij!

Inclusief wegenbelasting

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Innovatieve technologie

De nieuwe Volvo-motoren zijn krachtiger dan ooit en hebben een extreem lage uitstoot. De innovatieve technologie van de T8 Twin Engine (plug-in hybrid) leidt tot een gemiddeld CO2-uitstoot van 49 g/km. Maar daar laten we het niet bij. De Volvo XC90, met standaard 7 zitplaatsen, is de veiligste Volvo ooit gebouwd.

Insurance

Pure zekerheid

Met een ruime keuze aan dekkingsvormen en pakketten is er altijd een autoverzekering van Volvo die bij u past. Kiest u voor de garantie van reparaties bij een Volvo-dealer, met originele Volvo-onderdelen? En voor de garantie van een vervangende Volvo tijdens uw reparatie? Kies dan voor Volvo Car Insurance. Welke dekkingsvorm past het beste bij u? Volvo Car Insurance biedt een oplossing voor elke situatie. U kunt kiezen uit drie verschillende hoofddekkingen; W.A., W.A. + Beperkt Casco én W.A. Volledig Casco.

Jaarlijks onderhoud

Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is regelmatig auto onderhoud bij Bluekens Volvo een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot de behandeling van een klein deukje of het uitvoeren van een airco-check… Bluekens helpt u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto.

Koel/ warmhoud box

Koel/ warmhoud box

De zomermaanden zijn hét moment om er op uit te trekken naar een vakantiebestemming of een dagje naar zee. Dan is het natuurlijk plezierig als er nog iets koels te drinken is. De koelbox is daarbij een welkom accessoire. Voor de veiligheid kan deze vastgezet worden met een (optionele) riem in de bagageruimte welke ook voor een aantrekkelijke prijs wordt aangeboden.

 

Koplampen

Koplampen

Koplampen kunnen naar verloop van tijd worden aangetast door weersinvloeden. Er kunnen krasjes in het kunststof ontstaan en er vindt oxidatie plaats. Hierdoor kunnen koplampen dof worden. U bent dan minder goed zichtbaar in het verkeer en het kan een reden zijn om uw auto af te keuren bij een APK keuring. Het is belangrijk om doffe koplampen te laten herstellen.

Lease Edition

Lease Edition

Compact aanbod

De plug-in hybrid V60 Lease Edition is gebaseerd op de al complete Momentum uitvoering. Dat betekent onder meer verwarmbare voorstoelen, 17" lichtmetalen velgen, Park Assist achter, regensensor en op afstand te activeren climate control - om het interieur voor te verwarmen of te koelen.

Lease en Finance - zakelijk

Lease en Finance - zakelijk

3,99% rente

Voor u als zakelijke rijder hebben we Volvo Financial Lease. Hiermee financiert u het hele aankoopbedrag van uw nieuwe Volvo V70 of XC70. Uw bedrijfskapitaal blijft dus beschikbaar voor andere investeringen. De slottermijn kan maximaal 50% van de kredietsom bedragen. De looptijd, de rente en het maandbedrag liggen vast. Kristalhelder, geen verrassingen. Nu tijdelijk t/m 30 juni slechts 3,99% rente gedurende de hele looptijd!

 

lease uw volvo v40 al vanaf €369,- p/m

lease uw volvo v40 al vanaf €369,- p/m

U tankt, wij regelen de rest.

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een Volvo V40 of V40 Cross Country. Volvo heeft nu tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een Volvo te rijden.

Lederen Iphone 6 Case

Lederen Iphone 6 Case

Maak direct uw afspraak voor onderhoud

Navigatie

Navigatie

In het display zijn handige navigatiefuncties geïntegreerd. Geef met stembediening een bestemming op of stuur vanaf uw smartphone een bestemming naar de auto. 

nooit meer de weg kwijt

met volvo-nav

Ut et ad moluptate nonseque volorib usandiatia volores am, id qui disto verionsequi odioriaeptat fugiandae porpore icatecus.  volores am, id qui disto verionsequi odioriaeptat fugiandae porpore icatecus. Poriam ereruptist aut alique sitate vendus duciissecus.

Nordic Edition

De Volvo XC60 geeft u het gevoel van volledige controle, wat de route of weersgestelheid ook is. Deze karaktereigenschap komt helemaal naar voren in de nieuwe meest complete uitvoering voor de XC60 ooit: de Nordic+.

Nordic Editions

Extra rijk uitgerust

Volvo combineert een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen: de Nordic en de Nordic+.

Nordic+

De S60 Cross Country verkrijgbaar met de 140 kW (190 pk) sterke D4 dieselmotor. Als Nordic+ uitvoering is uw S60 Cross Country standaard voorzien van onder andere Dual Xenon koplampen, City Safety, verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call. Wist u dat u onder andere de parkeerverwarming via de Volvo On Call app op uw smartphone kunt bedienen?

Nordic+ Luxury

Nordic+ Luxury

De Luxury Line voegt onder andere lederen bekleding, een schuif-/kanteldak, een achteruitrijcamera en elektrisch verstelbare voorstoelen toe aan uw Nordic+.

Nordic+ Luxury

Nordic+ Luxury

De Luxury Line voegt onder andere lederen bekleding, een schuif-/kanteldak, een achteruitrijcamera en elektrisch verstelbare voorstoelen toe aan uw Nordic+.

Nordic+ Sport

Nordic+ Sport

De Nordic+ Sport is gebaseerd op de R-Design uitvoering. Behalve het kenmerkende in- en exterieur is deze versie ook voorzien van het verlaagde sportonderstel.

Nordic+ Sport

Nordic+ Sport

De Nordic+ Sport is gebaseerd op de R-Design uitvoering. Behalve het kenmerkende in- en exterieur is deze versie ook voorzien van het verlaagde sportonderstel.

Nordic+ uitvoering

Nordic+ uitvoering

Ook is de V40 verkrijgbaar als Nordic+ uitvoering, in combinatie met een ruim aanbod aan motorvarianten. Naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, worden opties als Full LED koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Nordic+. Met de Volvo On Call app kunt u eenvoudig de status van uw Volvo bekijken op uw smartphone.

Nordic-uitvoering

Nordic-uitvoering

Als Nordic-uitvoering is de V40 standaard voorzien van onder andere lichtmetalen velgen, City Safety en Volvo Sensus met 5-inch screen en Performance Audio. Maak uw V40 Nordic helemaal compleet met aantrekkelijke accessoires en Business Pack Connect. Waarmee u extra kunt genieten van navigatie met lifetime Mapcare, High Performance Audio en Park Assist achter

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

De erkende technici bij Bluekens Volvo kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van de kennis en vaardigheid van Bluekens Volvo.

Ontworpen voor u

De nieuwe Volvo S90 ademt zorgvuldigheid en aandacht die in het ontwerp is gelegd. Van de unieke houtsoorten, tot de subtiele contouren van de motorkap. Ieder detail weerspiegelt het echte, Scandinavische vakmanschap.

Op elk terrein

Op elk terrein

De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodenvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. De nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden bieden hierbij extra veiligheid en comfort.

Op elk terrein

Op elk terrein

Elke weg is begaanbaar voor de V60 Cross Country. Hij heeft een grote bodemvrijheid, geschikt voor elk wegtype en alle weersomstandigheden. Terug op de snelweg zorgt Croner Traction Control voor een echte boost wanneer u met hoge snelheid bochten neemt.

Op elk terrein

Op elk terrein

De ongeëvenaarde controle, verhoogde bodenvrijheid en robuuste constructie geven u het vertrouwen om grenzen te verleggen. Deze sportieve rijbeleving wordt versterkt door de variabele koppelregeling en Corner Traction Control. De nieuwe Cross Country-wielen en high profile banden bieden hierbij extra veiligheid en comfort.

OPERATIONAL LEASE

FULL OPERATIONAL LEASE

Alle diensten in één overeenkomst, inclusief alle denkbare service-elementen. Dat is Full Operational Lease. Afschrijvingen en rente, reparatie, onderhoud banden, een vervangende auto, assurantie, Volvo assistance en belastingen: dit alles is bij Full Operation Lease verwerkt in één vast maandbedrag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Binnen ons Full Operation Lease-programma kunt u kiezen uit diverse varianten. Zo is er altijd wel een programma dat goed op uw wensen aansluit.

NETTO OPERATIONAL LEASE

Misschien regelt u zaken zoals verzekering en onderhoud liever zelf als u een auto least. Dan is Nett Operational Lease een ideale oplossing. Bij deze leasevorm is uw maandelijkse leasetarief lager dan bij bijvoorbeeld Full Operational Lease: dus veel voordeliger. En u geniet nog steeds van de zakelijke voordelen van leasen. De leasekosten kunt u gemakkelijk budgetteren, omdat het maandbedrag en de looptijd vastliggen. Bovendien komt uw Volvo niet op uw balans te staan waardoor u geen restwaarde risico loopt. Uw kredietruimte wordt bovendien niet aangetast, omdat u geen bedrijfskapitaal hoeft te investeren.

FINANCIAL LEASE

Bij Financial Lease financiert u het hele aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (exclusief btw). Anders dan bij Full Operational lease zorgt u bij deze leasevorm zelf voor onderhoud, verzekering, enzovoort. U draagt zelf het restwaarde risico. De maandtermijn en looptijd worden afgestemd op uw wensen en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Daarna wordt u volledig eigenaar van uw Volvo.

Panoramisch dak

Panoramisch dak

Licht, ruimte en elegant

Ervaar een subliem gevoel van licht en ruimte dankzij het glazen panoramische dak. Of het nu open of gesloten is, het verbindt u met de buitenwereld - ook wanneer u zich in de auto bevindt.

Park Assist

Park Assist

Laat het parkeren maar aan ons over. Activeer de Park Assist Pilot, rij naar uw parkeerplaats en laat het stuur los. De auto stuurt zichzelf en laat u weten wanneer u moet remmen.

Pilot assist

Pilot assist

Er zijn momenten waarop een helpende hand rijden meer ontspannen en veiliger maakt. Pilot Assist behoudt automatisch de door u ingestelde snelheid of de afstand tot de auto voor u. En subtiele bijsturing houdt u binnen de lijnen van de wegmarkering.

Private Lease calculator

PRIVE

FLEXIBEL EN TRANSPARANT

Profiteer van financieringsmogelijkheden met maximale bewegingsvrijheid. Er is niets fijners bij het kopen van een nieuwe Volvo dan het gevoel dat u weet dat alles klopt: design, veiligheid en comfort. Van het moment van instappen tot het moment van wegrijden. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe Volvo niet dezelfde hoge eisen stellen? Het kiezen van een Volvo die bij uw manier van leven past, gaat hand in hand met financieel keuze die daarop aansluiten. Daarom bieden wij een reeks aan financiële producten om u het leven wat gemakkelijker te maken.

S90 R-Design

S90 R-Design

Avontuurlijk en verfijnd.

De combinatie van de elegantie van de Volvo S90 met het sportieve karakter van R-Design resulteert in een estate die op ieder moment de uiterste precisie en controle biedt, zonder verlies van comfort. De verlaagde rijhoogte, sportief afgestelde vering en de geoptimaliseerde besturing geven u de rijervaring die u zoekt in een auto van dit kaliber. Zweedse verfijning en performance in optima forma.

Sensus Connect

Sensus Connect

Communiceer met uw auto.

De ingebouwde USB- en aux-aansluitingen - en de draadloze verbinding via Bluetooth en breedbandtechnologie - verbinden u met de wereld om u heen.

Sneak Preview

Sneak Preview

De nieuwe Volvo XC60

Bent u klaar voor de eerste kennismaking met de nieuwe Volvo XC60?

Van 30 maart t/m 9 april bent u welkom in de showroom  van Volvo Cars Nederland om als een van de eersten de nieuwe Volvo XC60 te bewonderen. Na een korte presentatie is er volop gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwe aanwinst en staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden. Proefrijden is deze dag helaas niet mogelijk.

Snel schakelen

Snel schakelen

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw S60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

Snel schakelen

Snel schakelen

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw S60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

Special Edition

Special Edition

Unieke details

De Special Edition voegt tal van unieke details toe aan de V60 Twin Engine. Het exterieur wordt gekenmerkt met Glossy Black elementen, 18” lichtmetalen velgen en Dual Xenon koplampen. In het interieur zien we sportstoelen met lederen bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurderstoel en Piano Black inleg in het dashboard en de voorportieren. Bedien de parkeerverwarming/koeling met de Volvo On Call mobiele app. Bovendien kunt u met Volvo accessoires uw V60 Twin Engine nog verder personaliseren.

Speciale uitvoeringen

De Volvo V70 is beschikbaar in twee nieuwe uitvoeringen. U krijgt heel veel auto voor een aantrekkelijke prijs. Zo beschikt iedere V70 bijvoorbeeld standaard al over Volvo On Call met parkeerverwarming die u via uw smartphone kunt bedienen. Maar ook lederen bekleding en Xenon verlichting zijn standaard op iedere V70. Uiteraard kunt u bovenop deze rijke standaarduitrusting uw V70 nog verder naar eigen wens aankleden met diverse aantrekkelijke Volvo accessoires.

Specificaties

V60 D5 Twin Engine Lease Edition 183pk + 68pk € 46.995 € 237 bijtelling p/m
V60 D5 Twin Engine Special Edition 183pk + 68pk € 51.995 € 262 bijtelling p/m
V60 D6 Twin Engine Special Edition 220pk + 68pk € 54.995 €277 bijtelling p/m

 

Sportief comfort

Sportief comfort

Een goede stoel zorgt ervoor dat u de weg aanvoelt. De lederen sportstoelen van de S60 Cross Country bieden zoveel ondersteuning dat u wel zou willen blijven rijden. Wanneer u bochten aansnijdt, wordt u stevig op uw plaats gehouden, wat u het gevoel geeft dat u alles onder controle hebt.

Sportief comfort

Sportief comfort

Een goede stoel zorgt ervoor dat u de weg aanvoelt. De lederen sportstoelen van de Volvo V60 Cross Country bieden zoveel ondersteuning dat u wel zou willen blijven rijden. Wanneer u bochten aansnijdt, word u stevig op uw plaats gehouden, wat u het gevoel geeft dat u alles onder controle hebt.

Sportief schakelen

Sportief schakelen

Rijdt u in de handmatige modus van de automaat in uw V60 Cross Country, dan blijven uw handen voortaan veilig aan het stuur. Met één vingerbeweging bedient u eenvoudig de optionele schakelpaddles. U houdt volledig de controle en door de snellere overgangen krijgt uw rit wat extra pit als u dat wilt.

Spotrepair

Spotrepair

Is uw schade niet groter dan een A4'tje? Dan kunnen we lakbeschadigingen eventueel repareren met spotrepair.

Standaard inbegrepen

T8 Twin Engine met 15% bijtelling

T8 Twin Engine met 15% bijtelling

Een vermogen van 299 kW (407 pk) en een koppel van 640 Nm en toch maar 15% bijtelling? Met behulp van Volvo’s vooruitstrevende plug-in hybrid technologie is het onze specialisten gelukt om de gemiddelde uitstoot te beperken tot slechts 49 gram per kilometer. 

 

 

 

Tekst S60

De perfecte mix van dynamische prestaties, innovatieve technologie en het comfort van Volvo. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen voor de S60: de Nordic en de Nordic+. 

Tot in elk detail uitgedacht

Tot in elk detail uitgedacht

De nieuwe Volvo XC40

Expressief design

De nieuwe XC40 is gemaakt voor de stad. Een jeugdig design in combinatie met een robuuste uitstraling is het een auto die gezien mag en wil worden.

Alles op z'n plek

De slimme opslagoplossingen in de nieuwe XC40 maken het leven makkelijker en meer overzichtelijk. Met portiervakken waar een laptop in past en een ingenieuze opvouwbare tassenhaak. En met een ruime opbergbak onder de armsteun.

Eenvoudig inladen

Het in- en uitladen van de nieuwe XC40 gaat moeiteloos dankzij de geautomatiseerde, hands free achterklep. Beweeg gewoon je voet onder de achterbumper en hij gaat van zelf open of dicht. Ook heeft de nieuwe XC40 een opvouwbare laadvloer en achterbanken die inklappen met de druk op een knop.

U tankt, wij regelen de rest!

U tankt, wij regelen de rest!

Lease nu de Volvo V40, S60 & V60

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Volvo. De Volvo V40 Nordic rijdt u nu al vanaf €369 per maand. De Volvo V60 Nordic rijdt u vanaf €459 per maand. Standaard zijn deze modellen voorzien van onder andere elektronisch geregelde airconditioning. Met het slimme City Safety rijdt u zorgeloos door elke stad. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een klein deukje en is uw lak nog intact? Dan is uitdeuken zonder spuiten eventueel mogelijk.

UNDER CONSTRUCTION

Wat merkt u als klant?

De Bluekens organisatie probeert het u als klant zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de verbouwingswerkzaamheden.

WERKPLAATS (DE BOEDINGEN 15)

Brengt u een bezoek aan onze werkplaats tijdens de verbouwingsperiode? Dan kunt u zich melden in de portakabin. Tevens hebben wij ook een portakabin voor u beschikbaar als wachtruimte, waar u zoals gewoonlijk onder het genot van een kopje koffie kunt werken of een Volvo magazine kunt lezen. 

TIJDELIJKE SHOWROOM (DE BOEDINGEN 31)

Tijdens de verbouwingsperiode zal onze showroom zich tijdelijk bevinden op een ander adres. De tijdelijke showroom bevindt zich een aantal deuren verderop in het pand aan De Boedingen 31. Onze showroom is te herkennen aan het grote bord voor het tijdelijke pand. 

Uw eigen stijl

De Volvo V90 is krachtig, zelfverzekerd en rustgevend.
Het is een auto die u rijdt met trots.

V60 Business Sport vanaf €38.995

V60 Business Sport vanaf €38.995

Nu leverbaar met de krachtige 190pk T4 en D4 motor

Als basis voor de V60 Business Sport fungeert de R-Design uitvoering met sportieve elementen voor zowel ex- als interieur. Zo is de auto herkenbaar aan 18” Ixion III lichtmetalen wielen, R-Design diffuser met links en rechts ronde uitlaateindpijpen, verlaagd sportchassis en Silk Metal raamomlijsting. Het interieur wordt gekenmerkt door de fraaie combinatie van leder en nubuck voorzien van contrasterende stiksels welke ook terug komen in het stuurwiel en de versnellingspookknop.

 • Zie prijslijst voor complete uitrusting

 

V60 Twin<br>Engine

V60 Twin
Engine

Nieuwe rijk uitgeruste plug-in hybrid edities met 15% bijtelling. Slim, snel en zuinig.

Vacature Autowasser Breda

Vacature Autowasser

Haal jij er voldoening uit om de auto’s van onze klanten weer blinkend ons bedrijf te zien verlaten? Ga je zorgvuldig met auto’s om en ben je vertrouwd in het besturen ervan? Lees dan verder want wij zoeken jou.

Vacature Leerling (1E) Autoschadehersteller (BBL)

Vacature Leerling (1E) Autoschadehersteller(BBL)

Afhankelijk van je opleiding en achtergrond repareer je zelfstandig of onder begeleiding schades. Je doorloopt alle facetten van het schadeherstelproces en krijgt van ons de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en uit te vinden in welke richting jouw ambitie ligt. 

Vacature Technisch Specialist Oosterhout

Vacature Technisch Specialist Oosterhout

Als Volvo Technisch Specialist maak je deel uit van ons team van diagnose- en autotechnici. Je voert complexe diagnoses en handelingen uit aan de unieke producten van Volvo. Je pakt zelfstandig een ingewikkeld vraagstuk beet, je weet jouw kennis en ervaring hierbij te combineren met de werkvoorschriften en diagnoseapparatuur van Volvo om zo tot de juiste oplossing te komen. Naast behandelen van technische vraagstukken voer je tevens reguliere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit.

Vacature Verkoopadviseur Bergen op Zoom

Vacature Verkoopadviseur Bergen op Zoom

Goede mensen zijn de sleutel tot succes. Ze gaan met gedrevenheid te werk omdat passie en werk op een lijn zitten. Ze hebben echte aandacht en zien de juiste combinaties. Integriteit. Kansen herkennen. Goede mensen weten hoe je het initiatief neemt en nakomt wat je afspreekt. Bij Bluekens Volvo draait alles om mensen.

Velgenreparatie

Velgenreparatie

Beschadigingen aan (lichtmetalen) velgen, b.v. veroorzaakt door stoepranden, kunnen onzichtbaar gerepareerd worden zonder dat delen vervangen hoeven te worden. 

Verlichting

Verlichting

Licht vormt een essentieel onderdeel van het ontwerp van de Volvo V90. Stap in en voel hoe de verlichting van het interieur bijdraagt aan een sfeervolle, rustgevende rijervaring.

Vernieuwde automaten

Vernieuwde automaten

Alle beschikbare motoren in de V70 Polar en Polar+ worden geleverd met de grondig vernieuwde Geartronic automaat. De D3 en T4 beschikken over de 6-traps Geartronic, terwijl voor de D4 een 8-traps Geartronic beschikbaar is.

Vernieuwde automaten

Vernieuwde automaten

Alle beschikbare motoren in de XC70 Polar+ worden geleverd met de grondig vernieuwde Geartronic automaat. De D4 AWD en D5 AWD dieselmotoren beschikken over een 6-traps Geartronic en de T5 benzinemotor en D4 dieselmotor over een 8-traps Geartronic.

Vernieuwend interieur

Vernieuwend interieur

De nieuwe XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld de luidsprekers onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten. “Tijdens het klantonderzoek werd duidelijk dat de meeste auto's tekortschieten wat betreft de opbergmogelijkheden van het interieur. Smartphones in de middenconsole schuiven tot vervelens toe heen en weer, bagage dreigt om te kieperen. Deze kleine irritaties wilden we oplossen”, zegt Louiza Atcheba, Model Brand Manager voor de Volvo 40-serie. 

“De ontwikkeling van de nieuwe XC40 is voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen en meningen van klanten. Met de XC40 maken we een einde aan rommel in de auto. Een opgeruimd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd”, besluit Louiza Atcheba.

VERSCHIL ‘GARANTIEPRIJS’ & ‘MEENEEMPRIJS’

Autobedrijf Bluekens B.V. biedt een groot aantal occasions aan met zowel een ‘garantieprijs’ als ‘meeneemprijs’. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om een occasion klaargemaakt met garantie aan te schaffen, maar ook om dezelfde occasion te kopen met een flink prijsvoordeel tegen een scherpe ‘meeneemprijs’. In het laatste geval wordt de auto niet klaargemaakt en wordt de auto geleverd zónder garantie.

In artikel 15 lid 3 van de BOVAG algemene voorwaarden staat hierover het volgende vermeld: “Op gebruikte auto’s verleent de verkoper, tenzij koper uitdrukkelijk schriftelijk heeft verklaard af te zien van BOVAG Garantie, minimaal zes maanden BOVAG Garantie. De verkoper kan BOVAG Garantie verlenen indien het aankoopbedrag van de gebruikte auto € 4.500 of meer bedraagt of indien het aankoopbedrag weliswaar minder bedraagt dan € 4.500 maar wél meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.”

Afleverkosten indien auto wordt aangeboden inclusief garantie:

Leeftijd  Soort garantie Afleverkosten
0-2 jaar Volvo Selekt 12 maanden € 695,00
2-5 jaar BOVAG-garantie
Volvo Selekt 12 maanden
€ 195,00
€ 695,00
5-9 jaar BOVAG-garantie € 195,00


Let op: het is niet mogelijk om voor bovenstaande tarieven garantie te kopen op een auto aangeboden tegen een meeneemprijs.

Volledig in controle

Volledig in controle

Met de verhoogde rijhoogte en vierwielaandrijving is iedere rit in de V40 Cross Country een avontuurlijke ervaring.

Volvo Card

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteerrt u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease. 

Volvo Elektrificatie en Fiscaliteit

Wij vertellen u er graag alles over!

VOLVO INVESTERINGSPLAN

Met deze financieringsvorm weet u op elk moment exact waar u aan toe bent. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u desgewenst elke twee of drie jaar in een nieuwe Volvo rijden. Dit is te danken aan de kerngezonde financiële opzet die aan het Volvo investeringsplan ten grondslag ligt. Maximale zekerheid en nog betaalbaar ook. Meer Volvo kan bijna niet.

Volvo Life Paint

Volvo staat bekend om haar veilige auto’s. Omdat niet alle auto’s op de

Nederlandse wegen voorzien zijn van Volvo’s veiligheidssytemen is er

Volvo Life Paint. Deze doorzichtige spray voor textiel reflecteert

bij belichting in het donker.

Volvo Lifestyle collectie: Wollen Deken.

Volvo Lifestyle collectie: Wollen Deken.

Deken Merino/Lamswol voor € 75

 

Volvo Notebook Car Heritage

Volvo Notebook Car Heritage

Volvo Notebook Car Heritage

Nu voor € 15,95 met uw Volvo Card

 

Volvo Ocean Race Edition

Volvo Ocean Race Edition

Teamwork, doorzettingsvermogen en lef

Dit zijn de elementen die onmisbaar zijn om ’s werelds zwaarste sportcompetitie, de Volvo Ocean Race, te doorstaan. Deze eigenschappen staan ook aan de basis van de V90 Cross Country Ocean Race Edition. De bijzonder rijke uitrusting en opvallende designdetails maken dit een unieke Volvo.

Volvo On Call

Volvo On Call

Bedien uw V40 eenvoudig met een druk op de knop. Hulp en assistentie regelt u in een handomdraai. En een app om uw leven een stuk makkelijker te maken.

Volvo On Call

Volvo On Call

Bedien uw V40 Cross Country eenvoudig met een druk op de knop. Hulp en assistentie regelt u in een handomdraai. En een app om uw leven een stuk makkelijker te maken.

Volvo On Call

Bedien uw V40 Cross Country eenvoudig met een druk op de knop. Hulp en assistentie regelt u in een handomdraai. En een app om uw leven een stuk makkelijker te maken.

Volvo On Call

Volvo On Call

Alsof uw auto in uw smartphone zit. Via de app kunt u pechhulp onderweg aanvragen, de portieren vergrendelen of ontgrendelen, de motor starten en zelfs het interieur op afstand verwarmen of koelen.

Volvo Originele onderdelen

Volvo's Originele onderdelen maken uw Volvo tot een Volvo. De enige vervangingsonderdelen die gegarandeerd van dezelfde compromisloze kwaliteit zijn als uw Volvo zelf. Onderdelen die zijn ontworpen, getest en gefabriceerd onder de Volvo-normen zodat zij optimaal samenwerken met alle onderdelen van uw Volvo.

Volvo V60 Twin Engine

Volvo V60 Twin Engine

Lease Edition

De plug-in hybrid V60 Lease Edition is gebaseerd op de al complete Momentum uitvoering. Dat betekent onder meer verwarmbare voorstoelen, 17" lichtmetalen velgen, Park Assist achter, regensensor en op afstand te activeren climate control - om het interieur voor te verwarmen of te koelen.

WAAROM VOLVO SELEKT?

Volvo Selekt: de veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen

Volvo Selekt: de veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen. Bij aankoop van een Volvo occasion uit het Selekt-programma koopt u meer dan een auto, u koopt onze belofte aan u. Volvo Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om klanten de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid te bieden, zodat het kopen van Volvo Selekt auto’s op nieuwe auto’s na altijd de beste optie zijn.

Auto's met Volvo Selekt:

 • Zijn jonger dan 60 maanden;
 • Hebben minder dan 150.000 km gereden;
 • Hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis;
 • 12 maanden onbeperkte kilometergarantie;
 • Zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus;
 • Zijn gereed gemaakt a.d.h.v. een checklist van meer dan 100 punten.
 • Inclusief:
  • Laatste software-update*;
  • Volvo Assistance én de Volvo Card;
  • Omruilgarantie (max. 1.500 kilometer of 30 dagen).
   * Complete software-upgrade van motormanagement & aandrijflijn.

Inspectie en verkoopklaar maken

Elke Volvo Selekt occasion dient op meer dan 100 punten te voldoen aan de Volvo-normen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Voor het verkoopklaar maken worden alleen Originele Volvo-Onderdelen gebruikt, zodat uw Volvo altijd op-en-top een Volvo blijft. Deze service is exclusief voor Volvo-dealers en verzekerd dat uw Volvo Selekt occasion optimaal zijn capaciteiten benut.

Volvo Selekt-garantie

Alleen de officiële Volvo-dealers kunnen de Volvo Selekt-garantie bieden: één van de meest uitgebreide autogaranties.

Volvo Assistance

Bij het Volvo Selekt-aanbod zit Volvo Assistance voor de duur van 12 maanden. Het is meer dan pechhulp onderweg, omdat u waar dan ook in Europa 24 uur per dag een beroep zult kunnen doen op onze pechhulp- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een ongeval – elders of thuis in de problemen komt – u kunt erop rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt.

Volledige tevredenheid gewaarborgd

We streven ernaar dat u voor de volle 100% tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto. Daarom bieden wij 30 dagen omruilgarantie op elke auto. Als u binnen 30 dagen of 1.500 km (wat het eerst bereikt wordt) niet tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto, ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde.

Waarom risico lopen door elders een Volvo-occasion te kopen?

WITRUIMTE

 

 

XC40 Intellisafe

 

 

 

Slimme technologie

Innovatie met gevoel. Het eenvoudig te bedienen touch screen in het dashboard, het hoge resolutie driver display en de spraakbesturing, het is allemaal ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken. Standaard op elke nieuwe XC40.

Een extra paar ogen

Met City Safety - standaard op elke nieuwe XC40 - heb je een co-piloot aan boord. Het systeem kan andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren op de weg herkennen, en geeft een waarschuwing als een gevaarlijke situatie dreigt. Als je niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch ingrijpen om een aanrijding te voorkomen of de impact te verminderen. Run-Off Road Mitigation helpt om uw XC40 op de weg te houden. Zodra het systeem opmerkt dat u onopzettelijk van de weg raakt, kan het u automatisch terug de weg op sturen.

Visie op veiligheid

De naam Volvo staat gelijk aan veiligheid. In 1944 ging onze eerste stalen veiligheidskooi in productie en de driepuntsveiligheidsgordel ontwikkelden we in 1959. Die innovatiedrang staat nooit stil. Het is onze visie dat in 2020 niemand overlijdt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo.

Vol vertrouwen

De nieuwe XC40 geeft een gevoel van vertrouwen zodra u achter het stuur plaatsneemt. De verhoogde zitpositie geeft u een duidelijk beeld van de weg. Uitstekende wegligging en directe besturing maken het een echte rijdersauto. Rijden was nog nooit zo comfortabel. Met Pilot Assist rijdt uw XC40 automatisch met een constante snelheid en houdt continu afstand van de auto voor u. Het helpt zelfs met bijsturen zodra u te dicht bij de wegmarkeringen komt. Een gevoel van controle met de intelligente all-wheel drive technologie. Dit systeem geeft extra tractie, met een minimale toename van het verbruik en uitstoot.

ZAKELIJK

LEASE EN FINANCE

Bij ons least u business class.

Dat past bij Volvo Zakelijk. Bij Volvo staan mensen voorop. Zoals u van Volvo kan verwachten is bij alles rondom uw Volvo sprake van de betrouwbaarheid en veiligheid die u van ons gewend bent. Met onze zakelijke lease producten houden we daarom maximaal rekening met uw drukke agenda. Zo willen we dat onze lease producten zijn afgestemd op de wensen van u als zakelijke rijder en tot in de puntjes geregeld zijn.
 

Zorgeloos rijden op z'n zweeds

Zorgeloos rijden op z'n zweeds

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Zoals de zeer complete Volvo V70 Polar voor de aantrekkelijke prijs van €695 per maand. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden btw en afleverkosten. U hoeft dus alleen nog maar te tanken. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

 

ZWEEDS GENIETEN: NU OOK VOOR S60 en V60

ZWEEDS GENIETEN: NU OOK VOOR S60 en V60

het aanbod van Volvo Private Lease is uitgebreid met de Volvo S60 en V60 Polar uitvoeringen. De maandtarieven beginnen bij €439 en €459 (48 maanden, 10.000km p/j). Een extra complete uitrusting is daarmee gewaarborgd. De Polar uitvoering is onder meer uitgerust met lichtmetalen wielen, City Safety, het infotainmentsysteem Volvo Sensus Connect en High Performance Audio. De Polar+ voegt hier onder meer Dual-Xenon, Volvo On Call en verwarmbare voorstoelen aan toe.

bekijk alle occasions

occasions

maak uw keuze

 • Volvo XC90 T8 Twin Engine AWD Inscription - 7% bijtelling! - Luchtvering - Nappa leder - Keyless - LED - Elektr. trekhaak - Adaptieve cruise controle met Pilot Assist - Panoramisch schuif-/kanteldak - City Safety

  XC90 T8 AUT

  € 72.500,-

  T8 Twin Engine AWD Inscription - 7% bijtelling! - Luchtvering - Nappa leder - Keyless - LED - Elektr. trekhaak - Adaptieve cruise controle met Pilot Assist - Panoramisch schuif-/kanteldak - City Safety

  65.042 km - 2015

 • Volvo XC90 D5 235pk AWD R-DESIGN - 20

  XC90 D5 AUT

  € 69.900,-

  D5 235pk AWD R-DESIGN - 20" LM velgen - Luchtvering - Park assist camera achter - Adaptieve cruise control met Pilot Assist - NAVIGATIE

  26.053 km - 2017

 • Volvo XC90 D5 235pk AWD R-DESIGN - Automaat - LED - 20

  XC90 D5 AUT

  € 69.900,-

  D5 235pk AWD R-DESIGN - Automaat - LED - 20" LM velgen - Leder - Parkeer camera achter - BLIS - Adaptieve Cruise Control met Pilot Assist - Elektrisch verstelbare voorstoelen - NAVIGATIE - City Safety

  16.559 km - 2017

 • Volvo XC60

  XC60 "NEW" AUT

  € 64.900,-

  "NEW" D5 235pk AWD INSCRIPTION - Automaat - Adaptieve cruise control met Pilot Assist - Panoramisch schuif-/kanteldak - Elektr. achterklep - Geting glas - BLIS - Parkeersensoren voor/achter & camera achter - City Safety - 19" LM velgen - Navigatie

  3.297 km - 2017

 • Volvo XC90 D5 235pk AWD MOMENTUM - 7pers. - Volvo On Call - Adaptive Cruise Control - BLIS - Camera achter - Stoelverwarming voor en achter - Stuurverwarming - Keyless - 4-zone Climate Control

  XC90 D5 AUT

  € 64.750,-

  D5 235pk AWD MOMENTUM - 7pers. - Volvo On Call - Adaptive Cruise Control - BLIS - Camera achter - Stoelverwarming voor en achter - Stuurverwarming - Keyless - 4-zone Climate Control

  13.372 km - 2017

 • Volvo XC60

  XC60 "NEW" AUT

  € 63.945,-

  "NEW" D4 AWD 190pk INSCRIPTION - Bowers & Wilkins - Intellisafe ProLine met o.a. BLIS, adaptive cruise control en Pilot Assist - Versatility Line met o.a. Keyless Drive & elektr. achterklep - 8-voudig verst.bare voorstoelen met geheugen - Nappa leder - DA

  10.000 km - 2018

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws?

meld u aan voor de bluekens nieuwsbrief

Contact
Contact