Voorwaarden en garantiemogelijkheden

 

VERSCHIL ‘GARANTIEPRIJS’ & ‘MEENEEMPRIJS’

Autobedrijf Bluekens B.V. biedt een groot aantal occasions aan met zowel een ‘garantieprijs’ als ‘meeneemprijs’. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om een occasion klaargemaakt met garantie aan te schaffen, maar ook om dezelfde occasion te kopen met een flink prijsvoordeel tegen een scherpe ‘meeneemprijs’. In het laatste geval wordt de auto niet klaargemaakt en wordt de auto geleverd zónder garantie.

In artikel 15 lid 3 van de BOVAG algemene voorwaarden staat hierover het volgende vermeld: “Op gebruikte auto’s verleent de verkoper, tenzij koper uitdrukkelijk schriftelijk heeft verklaard af te zien van BOVAG Garantie, minimaal zes maanden BOVAG Garantie. De verkoper kan BOVAG Garantie verlenen indien het aankoopbedrag van de gebruikte auto € 4.500 of meer bedraagt of indien het aankoopbedrag weliswaar minder bedraagt dan € 4.500 maar wél meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.”

Afleverkosten indien auto wordt aangeboden inclusief garantie:

Leeftijd

Soort garantie

0-5 jaar

Volvo Selekt 24 maanden (maximaal 150.000 km gereden)

5-9 jaar

12 maanden BOVAG- garantie

 

WAAROM VOLVO SELEKT?

Volvo Selekt: de veiligste manier om een gebruikte Volvo te kopen. Bij aankoop van een Volvo occasion uit het Selekt-programma koopt u meer dan een auto, u koopt onze belofte aan u. Volvo Selekt is een totaalpakket ontwikkeld om klanten de hoogste mate van kwaliteit en zekerheid te bieden, zodat het kopen van Volvo Selekt auto’s op nieuwe auto’s na altijd de beste optie zijn.

Auto's met Volvo Selekt:

  • Zijn jonger dan 60 maanden;
  • Hebben minder dan 150.000 km gereden;
  • Hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis;
  • 24 maanden onbeperkte kilometergarantie;
  • Zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus;
  • Zijn gereed gemaakt a.d.h.v. een checklist van meer dan 100 punten;
  • Hebben omruilgarantie (max. 1.500 kilometer of 30 dagen);
  • Worden voorzien van een complete software-upgrade van motormanagement & aandrijflijn;
  • Hebben gratis recht op Volvo Assistance én de Volvo Card;
  • Worden voorzien van de laatste navigatie-updates.

Inspectie en verkoopklaar maken

Elke Volvo Selekt occasion dient op meer dan 100 punten te voldoen aan de Volvo-normen op het gebied van veiligheid, prestaties en verzorging. Voor het verkoopklaar maken worden alleen Originele Volvo-Onderdelen gebruikt, zodat uw Volvo altijd op-en-top een Volvo blijft. Deze service is exclusief voor Volvo-dealers en verzekerd dat uw Volvo Selekt occasion optimaal zijn capaciteiten benut.
 

Volvo Selekt-garantie

Alleen de officiële Volvo-dealers kunnen de Volvo Selekt-garantie bieden: één van de meest uitgebreide autogaranties.
 

Volvo Assistance

Bij het Volvo Selekt-aanbod zit Volvo Assistance voor de duur van 12 maanden. Het is meer dan pechhulp onderweg, omdat u waar dan ook in Europa 24 uur per dag een beroep zult kunnen doen op onze pechhulp- en sleepdienst. Of u nu een lekke band krijgt of betrokken raakt bij een ongeval – elders of thuis in de problemen komt – u kunt erop rekenen dat Volvo Assistance u weer op weg helpt.
 

Volledige tevredenheid gewaarborgd

We streven ernaar dat u voor de volle 100% tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto. Daarom bieden wij 30 dagen omruilgarantie op elke auto. Als u binnen 30 dagen of 1.500 km (wat het eerst bereikt wordt) niet tevreden bent met uw Volvo Selekt-auto, ruilen wij de auto om voor een ander exemplaar van dezelfde waarde.

Waarom risico lopen door elders een Volvo-occasion te kopen?

Disclaimer

Autobedrijf Bluekens B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze website en de omschrijving van occasions. Toch kunnen er onjuistheden of onvolledigheden op de website staan. Daarom kunnen er geen rechten aan de gegevens ontleend worden.

Contact
Contact