Volvo XC40

Ontdek de veelzijdigheid van de Volvo XC40 bij Bluekens. In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie occasions van de Volvo XC40, een perfecte combinatie van elegantie, efficiëntie en geavanceerde technologie.

Kies voor een milieubewuste rijervaring met onze XC40 mild hybrides. Dankzij een geïntegreerde startgenerator en een 48V-accu verloopt elke rit vloeiend en duurzaam.

Volvo XC40
Precies wat je nodig hebt

Precies wat je nodig hebt

Ervaar verfijnde kracht en soepele acceleratie, zowel in stedelijke omgevingen als op de snelweg. Profiteer van brandstofefficiëntie zonder in te leveren op prestaties. Bij Autobedrijf Bluekens staan balans, harmonie en design centraal.

De verfijnde details en slimme technologieën van de XC40 sluiten naadloos aan bij jouw veelzijdige levensstijl. Ontdek het gemak van ingebouwde Google-diensten, geniet van frisse lucht met de luchtreiniger en laat je betoveren door het hoogwaardige geluid van Harman Kardon. Met de 360°-camera, Cross Traffic Alert en geavanceerde rijhulptechnologieën behoud je altijd de controle.

Betreed de wereld van Autobedrijf Bluekens B.V. en ontdek de Volvo XC40 - de ultieme SUV die perfect past bij jouw voorkeuren en levensstijl.

 

Plan nu jouw proefrit

Plan nu jouw proefrit

Ervaar de opwinding van de Volvo XC40 zelf door nu jouw proefrit bij Autobedrijf Bluekens te plannen. Ontdek de veelzijdigheid, de verfijnde kracht en de slimme technologieën van deze SUV tijdens een rit die speciaal voor jou is ontworpen.

Klik hier en vul het formulier in.

Vraag een proefrit aan