Autobedrijf Bluekens, aangenaam!

Leuk dat je de QR-code hebt gescand! 

Welk mobiliteitsvraagstuk is actueel binnen jouw bedrijf? In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag welke wagenparkoplossingen Bluekens te bieden heeft!

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Volvo introduceert de V60 T6 350pk AWD plug-in hybrid Essential Edition!

Dit is een nieuwe, tijdelijk leverbare en extra complete uitvoering waarmee de Volvo V60 zijn koppositie in het segment verder versterkt.

De V60 T6 Essential Edition wordt gekenmerkt door een extra scherp geprijsde standaarduitrusting. Het ‘Bright’ exterieur is voorzien van Vapour Grey metallic lak, 18” lichtmetalen velgen en chromen afwerking op de voorbumper, raamlijsten en achterbumper.Verder is de auto uitgerust met onder andere Dual Zone climate control, Park Assist- en camera achter en nog veel meer!

De prijzen beginnen bij een zeer aantrekkelijke consumentenadviesprijs van €51.295,-. De fiscale waarde begint vanaf €49.995,-. Netto bijtelling vanaf €329,- per maand bij 36,97% inkomstenbelasting.

Wil je graag meer weten over de Volvo V60 T6 Essential Edition? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

De nieuwe en 100% elektrische Volvo EX30!

Als compacte SUV die grote Volvo-dingen doet, is de nieuwe volledig elektrische Volvo EX30 ontworpen om zo veilig te zijn als klanten van Volvo gewend zijn. Hij is ontworpen om de laagste CO2-voetafdruk van alle Volvo's tot nu toe te hebben en om het leven van mensen veiliger, gemakkelijker en aangenamer te maken met behulp van geavanceerde technologie en Scandinavisch design.

De Volvo EX30 heeft een voor dit segment uitzonderlijk rijke uitrusting. Zo is het nieuwe model standaard uitgerust met 18” lichtmetalen velgen, 1-zone climate control, Google Maps navigatie, Cloud Blue lak, High Performance audio en Park assist inclusief camera achter. De veiligheidsuitrusting is eveneens ongekend met standaard Safe Space technologie, Adaptive Cruise Control en BLIS dodehoekdetectie. Door de hoge uitrusting en scherpe prijsstelling gaat de EX30 ook veel benzine-rijders in dit segment overtuigen om over te stappen op elektrisch rijden.

De nieuwe Volvo EX30 is Leverbaar vanaf € 36.795,-. De fiscale waarde begint vanaf € 35.700,-. Netto bijtelling vanaf € 187,- per maand bij 36,97% inkomstenbelasting.

Wil je graag meer weten over de nieuwe Volvo EX30? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.