Dit is wat ons drijft

Wij stellen de mens centraal en niet de auto. En dat voel je. Aan de warme ontvangst in ons familiebedrijf. En aan de oprechte aandacht en interesse van onze betrokken medewerkers voor elke bezoeker. Want of je nu een particuliere klant bent die droomt van de perfecte auto, een zakelijke partner op zoek naar betrouwbare wagenparkoplossingen, een toegewijde leverancier of een van onze eigen teamleden, we willen dat elke ontmoeting voelt als thuiskomen. 

Missie en visie
Net dat stapje verder

Net dat stapje verder

Maar onze missie gaat verder dan dat. We willen dat jij net zo geniet van je proefrit als van het kopje koffie achteraf. Dat je voelt dat wij net zo blij zijn als jij wanneer we jouw perfecte auto hebben gevonden. En dat je weet dat we er voor je zijn, bij elke bocht in de weg, bij elk obstakel dat je tegenkomt. We gaan tot het uiterste om je met reparatie of onderhoud zo snel mogelijk weer op weg te halen. Een we ondersteunen en beschermen je, zowel op de weg als daarbuiten, met leasing- en verzkeringsdiensten. Zodat jij elke keer met een goed gevoel weer thuis komt. 

Bluekens blijf je rijden

Bluekens blijf je rijden

Ook als jouw auto even niet meer wil rijden zorgen wij ervoor dat jouw auto blijft rijden. Onze Blue Crew staat voor je klaar. Ze gaan tot het uiterste om je met een reparatie of onderhoud zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Zodat je elke keer met een gerust gevoel weer thuiskomt.

Alles begint met mensen

Alles begint met mensen

Alles wat we doen begint bij mensen. Onze missie om het leven van mensen gemakkelijker, veiliger en beter te maken, is dus iets wat voor ons vanzelfsprekend is en begint bij de Blue Crew. Met onze leasing- en verzekeringsdiensten ondersteunt en beschermt Bluekens je zowel op de weg als daarbuiten. Daarbij focussen we ons altijd op onze drie kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en zorg voor het milieu. 

De Bluemark

De Bluemark

Vanuit onze drijfveren en specialisme is het Bluemark tot stand gekomen. Het weerspiegelt waar Bluekens voor staat: die duurzame partner zijn voor onze klanten, die oprecht en gedreven is om de beste service te bieden. Dit doen we vanuit onze liefde voor de mens en de auto. Vakmanschap staat daarin altijd voorop!