Elektrisch rijden

Waar moet je aan denken bij de overstap naar een plug- in hybride of volledig elektrische Volvo?

Elektrisch rijden

Wat doen verschillende omstandigheden met het rijbereik? Met de Volvo Range Calculator krijg je een realistisch beeld van het rijbereik in bijvoorbeeld de winter.

 

De vraag naar plug-in hybride en volledig elektrische auto’s wordt steeds groter. Om met onze klanten mee te denken over laadoplossingen hebben wij de samenwerking opgezocht met de firma BINK.

 

BINK levert een totaalpakket op het gebied van laadoplossingen en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Zij komen vrijblijvend bij je langs om een schouwing uit te voeren. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar de staat van de meterkast en de aanwezige groepen, of er graafwerkzaamheden zijn en of er wellicht nog behoefte is aan aanvullende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

 

Dankzij onze samenwerking met BINK bent u verzekerd van een betrouwbare partij voor deze werkzaamheden. Het volledig ontzorgen van onze klanten staat hierbij voorop.

 

 

Ook voor het verstrekken van laadpassen hebben wij de samenwerking opgezocht met een betrouwbare partner, EV4All. 

 

EV4All is een partij die naast het leveren van de laadpassen ook het laadbeheer op zich neemt. Je kunt kiezen uit een laadpas met of zonder abonnement. Het verschil zit hem in vaste kosten voor het beheer of een starttarief per laadbeurt.

 

Met een laadpas van EV4All heb je toegang tot 375.000 laadpalen in binnen- en buitenland.