Zweedse luxe
Volvo V90

Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

Boek uw proefrit voor een V90

Vestiging
Verlichting

Verlichting

Licht vormt een essentieel onderdeel van het ontwerp van de Volvo V90. Stap in en voel hoe de verlichting van het interieur bijdraagt aan een sfeervolle, rustgevende rijervaring.

P2015_1008.jpg

 

 

 

 

Een krachtig icoon

Ervaar zelf de kennis en het Zweedse vakmanschap dat samenkomt in de nieuwe Volvo V90, een nieuw icoon in de indrukwekkende portfolio van Volvo estates.

Panoramisch dak

Panoramisch dak

Licht, ruimte en elegant

Ervaar een subliem gevoel van licht en ruimte dankzij het glazen panoramische dak. Of het nu open of gesloten is, het verbindt u met de buitenwereld - ook wanneer u zich in de auto bevindt.

Uw eigen stijl

De Volvo V90 is krachtig, zelfverzekerd en rustgevend.
Het is een auto die u rijdt met trots.

De nieuwe V90<br> R-Design

De nieuwe V90
R-Design

Avontuurlijk en verfijnd

De combinatie van de elegantie van de Volvo V90 met het sportieve karakter van R-Design resulteert in een estate die op ieder moment de uiterste precisie en controle biedt, zonder verlies van comfort. De verlaagde rijhoogte, sportief afgestelde vering en de geoptimaliseerde besturing geven u de rijervaring die u zoekt in een auto van dit kaliber. Zweedse verfijning en performance in optima forma.

Apple CarPlay

Apple CarPlay

Slim en eenvoudig

Met Apple Carplay kunt u eenvoudig tekstberichten versturen, lezen en beantwoorden. En nu ook audioberichten afspelen. Zodat u tijdens het rijden niet op uw iPhone hoeft te kijken.

Volvo V90
Contact
Contact