Voelt zich thuis op ieder terrein
Volvo V60 Cross Country

Door de grote bodemvrijheid is elke weg begaanbaar voor de Volvo V60 Cross Country. Dynamisch en veelzijdig. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de nieuwe Nordic+ uitvoering. 

Downloads

Er zijn geen onderdelen beschikbaar

2019 USP V60 CC 22-11-2017.jpg
Op elk terrein

Op elk terrein

Elke weg is begaanbaar voor de V60 Cross Country. Hij heeft een grote bodemvrijheid, geschikt voor elk wegtype en alle weersomstandigheden. Terug op de snelweg zorgt Croner Traction Control voor een echte boost wanneer u met hoge snelheid bochten neemt.

V60CC banner 1600 x 660.jpg

 

 

 

 

U heeft de keuze om uw V60 Cross Country Nordic+ uitvoering verder uit te breiden met enkele aantrekkelijke lines, waaronder de IntelliSafe Pro en Luxury line. Van innovatieve en comfortable veiligheidssystemen tot lederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen en een achteruitrijcamera. Uw wel heel rijk uitgeruste V60 Cross Country is dan werkelijk een genot om in te rijden.

Volvo On Call

Volvo On Call

Alsof uw auto in uw smartphone zit. Via de app kunt u pechhulp onderweg aanvragen, de portieren vergrendelen of ontgrendelen, de motor starten en zelfs het interieur op afstand verwarmen of koelen.

Bediening

Een volledig grafisch bestuurdersdisplay dat u met stuurknoppen en stemcommando’s kunt bedienen. Zeg gewoon waar u naartoe wilt, wat u wilt beluisteren, wie u wilt bellen of een sms wilt sturen.

Navigatie

Navigatie

In het display zijn handige navigatiefuncties geïntegreerd. Geef met stembediening een bestemming op of stuur vanaf uw smartphone een bestemming naar de auto. 

Entertainment

Entertainment

Geniet van een fantastisch geluid tijdens elke rit – met een Premium Sound-systeem Van Harman Kardon. Onze favoriete muziekapps zijn al ingebouwd.

Volvo V60 CC
Contact
Contact