Laat je overtuigen door comfort en krachtig uiterlijk
Volvo V60

De Volvo V60 biedt het beste in Scandinavisch design en is nu beschikbaar als sportieve Business Sport uitvoering en als zeer complete Polar Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

Nieuw is de Volvo V60 Business Sport. Waarbij de sportieve en complete V60 R-Design uitrusting wordt gecombineerd met nog meer luxe. 

V60 Business Sport vanaf €38.995

V60 Business Sport vanaf €38.995

Nu leverbaar met de krachtige 190pk T4 en D4 motor

Als basis voor de V60 Business Sport fungeert de R-Design uitvoering met sportieve elementen voor zowel ex- als interieur. Zo is de auto herkenbaar aan 18” Ixion III lichtmetalen wielen, R-Design diffuser met links en rechts ronde uitlaateindpijpen, verlaagd sportchassis en Silk Metal raamomlijsting. Het interieur wordt gekenmerkt door de fraaie combinatie van leder en nubuck voorzien van contrasterende stiksels welke ook terug komen in het stuurwiel en de versnellingspookknop.

  • Zie prijslijst voor complete uitrusting

 

2019 USP V60.jpg
Banner V60 hybrid.jpg

Bij de Volvo V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties.
Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in 
de twee nieuwe uitvoeringen voor de V60: de Nordic en de Nordic+.

De totale performance auto

De totale performance auto

Stijlvol en compleet

Het bouwen van een racewagen die optimaal presteert op het racecircuit is één. Het ontwikkelen van een auto die onder alle condities goed presteert vormt een compleet andere uitdaging. De V60 Polestar levert in alle opzichten de performance waarop u als sportieve rijder zit te wachten. Intuïtief en memorabel.

Contact
Contact