geeft rijplezier en comfort een nieuwe dimensie
Volvo V60

Bij de Volvo V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen voor de V60: de Nordic en de Nordic+.

USP V60 3.jpg
Volvo V60 Twin Engine

Volvo V60 Twin Engine

Lease Edition

De plug-in hybrid V60 Lease Edition is gebaseerd op de al complete Momentum uitvoering. Dat betekent onder meer verwarmbare voorstoelen, 17" lichtmetalen velgen, Park Assist achter, regensensor en op afstand te activeren climate control - om het interieur voor te verwarmen of te koelen.

Banner V60 hybrid.jpg

 

 

 

 

Bij de Volvo V60 draait het om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties.
Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in 
de twee nieuwe uitvoeringen voor de V60: de Nordic en de Nordic+.

De totale performance auto

De totale performance auto

Stijlvol en compleet

Het bouwen van een racewagen die optimaal presteert op het racecircuit is één. Het ontwikkelen van een auto die onder alle condities goed presteert vormt een compleet andere uitdaging. De V60 Polestar levert in alle opzichten de performance waarop u als sportieve rijder zit te wachten. Intuïtief en memorabel.

Aantrekkelijke lines

U heeft de keuze om uw V60 Nordic+ uitvoering verder uit te breiden met enkele aantrekkelijke lines, waaronder de Luxury of Sport line. Uw wel heel rijk uitgeruste V60 is dan werkelijk een genot om in te rijden.

Nordic+ Luxury

Nordic+ Luxury

De Luxury Line voegt onder andere lederen bekleding, een schuif-/kanteldak, een achteruitrijcamera en elektrisch verstelbare voorstoelen toe aan uw Nordic+.

Nordic+ Sport

Nordic+ Sport

De Nordic+ Sport is gebaseerd op de R-Design uitvoering. Behalve het kenmerkende in- en exterieur is deze versie ook voorzien van het verlaagde sportonderstel.

Volvo V60
Contact
Contact