Innovatieve technologieën
Volvo V40

De vernieuwde Volvo V40 is een compact hatchback en combineert moeiteloos een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. De V40 heeft een karaktervol design en is verrijkt met intuïtieve technologieën die het leven makkelijker maken.

USP V40 3.jpg
Drive-E aandrijving

Drive-E aandrijving

Ultra moderne Drive-E aandrijving en geavanceerde transmissies geven de V40 het krachtige vermogen. Inclusief een laag brandstof verbruik en verminderde uitstoot.

banner 1600 660 V40.jpg

 

 

 

 

Een nieuw gezicht

De vernieuwde Volvo V40 is voorzien van innovatieve 
technologieën en de nieuwe designtaal van Volvo.

Sensus Connect

Sensus Connect

Communiceer met uw auto.

De ingebouwde USB- en aux-aansluitingen - en de draadloze verbinding via Bluetooth en breedbandtechnologie - verbinden u met de wereld om u heen.

Nordic Editions

Extra rijk uitgerust

Volvo combineert een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen: de Nordic en de Nordic+.

Nordic-uitvoering

Nordic-uitvoering

Als Nordic-uitvoering is de V40 standaard voorzien van onder andere lichtmetalen velgen, City Safety en Volvo Sensus met 5-inch screen en Performance Audio. Maak uw V40 Nordic helemaal compleet met aantrekkelijke accessoires en Business Pack Connect. Waarmee u extra kunt genieten van navigatie met lifetime Mapcare, High Performance Audio en Park Assist achter

Nordic+ uitvoering

Nordic+ uitvoering

Ook is de V40 verkrijgbaar als Nordic+ uitvoering, in combinatie met een ruim aanbod aan motorvarianten. Naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, worden opties als Full LED koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Nordic+. Met de Volvo On Call app kunt u eenvoudig de status van uw Volvo bekijken op uw smartphone.

Volvo V40
Contact
Contact