V40 Polar Editions
Volvo V40 Polar

De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design. De zeer complete Polar, Polar+ en Polar+ Sport van de V40 zijn standaard extra compleet uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. De Volvo V40 wordt vanaf nu standaard geleverd met de kenmerkende Volvo LED koplampen en een zestrapsautomaat met sportstand.

Drive-E aandrijving

Drive-E aandrijving

Ultra moderne Drive-E aandrijving en geavanceerde transmissies geven de V40 het krachtige vermogen. Inclusief een laag brandstof verbruik en verminderde uitstoot.

Een nieuw gezicht

De vernieuwde Volvo V40 is voorzien van innovatieve 
technologieën en de nieuwe designtaal van Volvo.

Sensus Connect

Sensus Connect

Communiceer met uw auto.

De ingebouwde USB- en aux-aansluitingen - en de draadloze verbinding via Bluetooth en breedbandtechnologie - verbinden u met de wereld om u heen.

Polar Editions

Het beste in Scandinavisch design

De zeer complete Polar, Polar+ en Polar+ Sport van de V40 zijn standaard extra compleet uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

Polar

De Polar-uitvoering heeft een zeer complete uitrusting en is standaard voorzien van o.a. LED koplampen, T-Tec bekleding, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Polar+

De Polar+ voegt daar o.a. Sensus navigatie, Volvo On Call, High Performance Audio, digitaal instrumentenpaneel, Park assist achter, Climate Control en verwarmbare voorstoelen aan toe.

 

Polar+ Sport

De Polar+ Sport is gebaseerd op de R-Design uitvoering en completeert de Polar+ met o.a. Keyless Drive, Park Assist camera achter, een panoramisch dak, DAB+ en Premium Audio by Harman Kardon. De 17" Ixion lichtmetalen velgen maken deze uitvoering helemaal af.

Volvo V40
Contact
Contact