Nu tijdelijk leverbaar | V40 Business Sport
Volvo V40

De nieuwe V40 Business Sport biedt naast de sportieve en complete V40 R-Design uitrusting nog veel meer. Zo kunt u genieten van Sensus navigatie, het infotainmentsysteem Sensus Connect met High Performance Audio en Bluetooth, Clean Zone klimaatregeling en verwarmbare voorstoelen. Sportiviteit vindt u terug in zowel exterieur als interieur, als ook in de beschikbare motoren.

De V40 Business Sport is leverbaar als krachtige T4 benzine- en D3 dieselmotor. Het Dynamic Chassis is standaard waarmee het sportieve karakter van de V40 Business Sport goed tot uiting komt in de wegligging en het stuurgedrag.

2019 USP V40.jpg
Drive-E aandrijving

Drive-E aandrijving

Ultra moderne Drive-E aandrijving en geavanceerde transmissies geven de V40 het krachtige vermogen. Inclusief een laag brandstof verbruik en verminderde uitstoot.

banner 1600 660 V40.jpg

 

 

 

 

Een nieuw gezicht

De vernieuwde Volvo V40 is voorzien van innovatieve 
technologieën en de nieuwe designtaal van Volvo.

Sensus Connect

Sensus Connect

Communiceer met uw auto.

De ingebouwde USB- en aux-aansluitingen - en de draadloze verbinding via Bluetooth en breedbandtechnologie - verbinden u met de wereld om u heen.

Nordic Editions

Extra rijk uitgerust

Volvo combineert een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen: de Nordic en de Nordic+.

Nordic-uitvoering

Nordic-uitvoering

Als Nordic-uitvoering is de V40 standaard voorzien van onder andere lichtmetalen velgen, City Safety en Volvo Sensus met 5-inch screen en Performance Audio. Maak uw V40 Nordic helemaal compleet met aantrekkelijke accessoires en Business Pack Connect. Waarmee u extra kunt genieten van navigatie met lifetime Mapcare, High Performance Audio en Park Assist achter

Nordic+ uitvoering

Nordic+ uitvoering

Ook is de V40 verkrijgbaar als Nordic+ uitvoering, in combinatie met een ruim aanbod aan motorvarianten. Naast de uitrusting van de Nordic-uitvoering, worden opties als Full LED koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call toegevoegd aan de standaarduitrusting van de Nordic+. Met de Volvo On Call app kunt u eenvoudig de status van uw Volvo bekijken op uw smartphone.

Volvo V40
Contact
Contact