De schoonheid van eenvoud
Volvo S90

Het elegante ontwerp van de nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

Boek uw proefrit voor een S90

Vestiging
Pilot assist

Pilot assist

Er zijn momenten waarop een helpende hand rijden meer ontspannen en veiliger maakt. Pilot Assist behoudt automatisch de door u ingestelde snelheid of de afstand tot de auto voor u. En subtiele bijsturing houdt u binnen de lijnen van de wegmarkering.

content s90 banner 2 1600 660.jpg

 

 

 

 

Ontworpen voor u

De nieuwe Volvo S90 ademt zorgvuldigheid en aandacht die in het ontwerp is gelegd. Van de unieke houtsoorten, tot de subtiele contouren van de motorkap. Ieder detail weerspiegelt het echte, Scandinavische vakmanschap.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins

Een natuurlijk geluid

Het indrukwekkende geluidssysteem van Bowers & Wilkins wordt optioneel geleverd op de nieuwe S90, V90 en XC90 in combinatie met de Bowers & Wilkins P5 Wireless hoofdtelefoon.

 

Een kwestie van genieten

Of u hem nu voor zaken of privé gebruikt,
uw Volvo geeft u altijd een uniek,
misschien zelfs verwend gevoel.

S90 R-Design

S90 R-Design

Avontuurlijk en verfijnd.

De combinatie van de elegantie van de Volvo S90 met het sportieve karakter van R-Design resulteert in een estate die op ieder moment de uiterste precisie en controle biedt, zonder verlies van comfort. De verlaagde rijhoogte, sportief afgestelde vering en de geoptimaliseerde besturing geven u de rijervaring die u zoekt in een auto van dit kaliber. Zweedse verfijning en performance in optima forma.

Apple CarPlay

Apple CarPlay

Slim en eenvoudig

Met Apple Carplay kunt u eenvoudig tekstberichten versturen, lezen en beantwoorden. En nu ook audioberichten afspelen. Zodat u tijdens het rijden niet op uw iPhone hoeft te kijken.

Contact
Contact