Modellen

Kies uw volvo

We zijn trots op onze Zweedse afkomst. Onze voorliefde voor design, voor pure materialen en ons oog voor detail. Onze visie op veiligheid vindt zijn basis in onze filosofie. Dit streven realiseren we dankzij de inzet van de nieuwste technologie.

 • Volvo S90

  Volvo S90

  Het elegante ontwerp van de nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

 • Volvo V40

  Volvo V40

  De nieuwe V40 Business Sport biedt naast de sportieve en complete V40 R-Design uitrusting nog veel meer. Zo kunt u genieten van Sensus navigatie, het infotainmentsysteem Sensus Connect met High Performance Audio en Bluetooth, Clean Zone klimaatregeling en verwarmbare voorstoelen. Sportiviteit vindt u terug in zowel exterieur als interieur, als ook in de beschikbare motoren.

  De V40 Business Sport is leverbaar als krachtige T4 benzine- en D3 dieselmotor. Het Dynamic Chassis is standaard waarmee het sportieve karakter van de V40 Business Sport goed tot uiting komt in de wegligging en het stuurgedrag.

 • Volvo V60

  Volvo V60

  De Volvo V60 biedt het beste in Scandinavisch design en is nu beschikbaar als sportieve Business Sport uitvoering en als zeer complete Polar Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

  Nieuw is de Volvo V60 Business Sport. Waarbij de sportieve en complete V60 R-Design uitrusting wordt gecombineerd met nog meer luxe. 

 • De nieuwe Volvo V60

  De nieuwe Volvo V60

  De luxe van veelzijdigheid

  Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. 

  De nieuwe V60 is leverbaar vanaf € 43.995 en is per direct te bestellen bij Bluekens Volvo.
  Ontdek het aanbod en stel uw nieuwe V60 samen in de Car Configurator.

 • Volvo V90

  Volvo V90

  Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

 • Volvo V40 Cross Country

  Volvo V40 Cross Country

  De vernieuwde Volvo V40 Cross Country combineert robuuste designkenmerken met intuïtieve technologieën die het leven makkelijker maken. De V40 Cross Country draait om puur rijplezier, dynamiek en rijprestaties.

 • Volvo V60 Cross Country

  Volvo V60 Cross Country

  Door de grote bodemvrijheid is elke weg begaanbaar voor de Volvo V60 Cross Country. Dynamisch en veelzijdig. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de nieuwe Nordic+ uitvoering. 

 • Volvo XC60

  Volvo XC60

   

  Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

   

 • Volvo V90 Cross Country

  Volvo V90 Cross Country

  De ontdekkingsreiziger

  Volg ons op onze reis met de nieuwe V90 Cross Country door ruig terrein van ongekende schoonheid. Geniet mee van het karakter van onze ontdekkingsreiziger tijdens een ontspannen rit.

 • Volvo XC40

  Volvo XC40

  Na het grote succes van de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe Volvo XC60 beleefde de nieuwe XC40 op 21 2017 september zijn wereldpremière. De nieuwe XC40 is het eerste model dat op het volledig nieuw door Volvo ontwikkelde Compact Modular Architecture (CMA) platform wordt gebouwd.

   

   

Contact
Contact