Modellen

Kies uw volvo

We zijn trots op onze Zweedse afkomst. Onze voorliefde voor design, voor pure materialen en ons oog voor detail. Onze visie op veiligheid vindt zijn basis in onze filosofie. Dit streven realiseren we dankzij de inzet van de nieuwste technologie.

 • Volvo XC40

  Volvo XC40

  Na het grote succes van de in 2017 geïntroduceerde nieuwe Volvo XC60 beleefde de nieuwe XC40 op 21 september 2017 zijn wereldpremière. De nieuwe XC40 is het eerste model dat op het volledig nieuw door Volvo ontwikkelde Compact Modular Architecture (CMA) platform wordt gebouwd.

   

   

 • Volvo XC40 Recharge

  Volvo XC40 Recharge

  Wij hebben de volledig elektrische XC40 Recharge ontworpen om u de beste rijbeleving van dit moment te kunnen bieden en uw toekomst te beschermen.

   

 • Volvo S60

  Volvo S60

  Geeft rijden een nieuwe definitie

  De Volvo S60 is gemaakt voor puur rijplezier. Strakke lijnen, robuuste schouders en uitgebalanceerde proporties geven de sedan een atletisch karakter. De dynamische rijeigenschappen zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De S60 geeft rijden een nieuwe definitie.

 • Volvo V60

  Volvo V60

  De luxe van veelzijdigheid

  Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. En al deze ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe estate: de nieuwe Volvo V60. 

  Ontdek het aanbod en stel uw nieuwe V60 samen in de Car Configurator.

 • Volvo V60 Cross Country

  Volvo V60 Cross Country

  Gemaakt voor ieder avontuur

  De V60 Cross Country is een auto die gemaakt is om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Unieke design elementen benadrukken het ruige karakter van de auto. Dit is de auto voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

 • Volvo XC60

  Volvo XC60

  Maak kennis met de nieuwe Volvo XC60. De perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie.

 • Volvo S90

  Volvo S90

  Het elegante ontwerp van de nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

 • Volvo V90

  Volvo V90

  Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

 • Volvo V90 Cross Country

  Volvo V90 Cross Country

  De ontdekkingsreiziger

  Volg ons op onze reis met de nieuwe V90 Cross Country door ruig terrein van ongekende schoonheid. Geniet mee van het karakter van onze ontdekkingsreiziger tijdens een ontspannen rit.

 • Volvo XC90

  Volvo XC90

  De Volvo XC90 biedt u een plek van rust, luxe en comfort. Een plek waar u de wereld op uw eigen tempo kunt verkennen en ontdekken. Bij de ontwikkeling van de XC90 heeft Volvo u als uitgangspunt genomen en zichzelf de vraaggesteld hoe Volvo uw leven makkelijker kunt maken. De antwoorden hierop vindt u terug in het Zweedse vakmanschap, het oog voor detail en hoe design functioneel en pragmatisch is ingezet. 

  U herkent het Zweedse vakmanschap in ieder detail van de auto. Zo geniet u van de geluidsbeleving van het concertgebouw in Göteborg, de muzikale thuisbasis van het Nationaal Orkest van Zweden, met het Bowers & Wilkins audiosysteem. Met ruime keuze uit toonaangevende technologieën, tilt de XC90 het autorijden naar een geheel nieuwe dimensie. Van verschillende rijhulpsystemen en baanbrekende veiligheidsopties tot een intuïtief navigatiesysteem en geavanceerd klimaatsysteem: uw ontspanning begint in de Volvo XC90.

 • T8 Polestar Engineered

  T8 Polestar Engineered

  Onder de naam Polestar Engineered introduceert Volvo samen met Polestar een nieuwe performance uitvoering. Deze uitvoering is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe plug-in hybride T8 Twin Engine van de 60-serie.

Contact
Contact