Modellen

Kies uw volvo

We zijn trots op onze Zweedse afkomst. Onze voorliefde voor design, voor pure materialen en ons oog voor detail. Onze visie op veiligheid vindt zijn basis in onze filosofie. Dit streven realiseren we dankzij de inzet van de nieuwste technologie.

 • Volvo C40 Recharge

  Volvo C40 Recharge

  Volvo C40 Recharge: de elektrische SUV met coupé-DNA

  Met de Volvo XC40 P8 Recharge kon de wereld in 2020 voor het eerst kennismaken met de elektrische kant van Volvo. Het Volvo Recharge-offensief wordt echter snel uitgebreid, letterlijk, dankzij de snel gelijnde Volvo C40 Recharge. Deze nieuwe, volledig elektrisch aangedreven Volvo biedt een unieke mix van SUV-karakteristieken en coupé-DNA, refererend aan de sterk en stijlvol aflopende daklijn. Tegelijkertijd wordt aan ruimte niets of nauwelijks ingeboet, wat de C40 een zeer veelzijdige auto maakt geschikt voor alledaags gebruik. Daarover gesproken: met een indrukwekkende actieradius van circa 420 kilometer, staat deze Volvo niets in de weg om zich elke dag van zijn beste kant te laten zien.

 • Volvo XC40

  Volvo XC40

  Ervaar onze compacte SUV – met nieuwe ontwerpdetails en ingebouwde Google-diensten* is de XC40 meer uitgesproken en veelzijdiger dan ooit. Waar u ook naar toe gaat.

  De meest compacte SUV van Volvo biedt overzicht, verrassend veel ruimte en kracht. Ontworpen om zich thuis te voelen in de stad en daarbuiten. Door de compacte afmetingen en verhoogde zitpositie beweegt de XC40 zich moeiteloos door krappe straten en parkeergarages. Ook op de wegen buiten de stad rijdt de compacte SUV moeiteloos van A naar B. Het extra overzicht komt ook op de snelweg goed van pas en de verrassende ruime en slimme opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat u uw spullen altijd binnen handbereik heeft.

  De Zweedse SUV is natuurlijk voorzien met de kenmerkende Thor Hammer led-koplampen en allerlei geavanceerde veiligheidsopties. Dit zit standaard op de auto, maar de XC40 is verder alles behalve standaard. 

  *Ingebouwde Google-diensten zijn beschikbaar voor de XC40 mild hybrid en de volledig elektrische XC40 Recharge.

   

   

   

 • Volvo XC40 Pure Electric

  Volvo XC40 Pure Electric

  De Volvo XC40 Recharge Pure Electric, gebaseerd op de meermaals onderscheiden en succesvolle compacte SUV, is het eerste model uit een reeks volledig elektrische Volvo’s. De introductie was een mijlpaal voor Volvo; de XC40 Recharge is het allereerste volledig elektrische model van Volvo en bovendien de eerste Volvo met een gloednieuw infotainmentsysteem met Google’s besturingssysteem Android.

  In de komende vier jaar introduceert Volvo elk jaar een nieuw, volledig elektrisch, model. In 2025 moet de helft van alle Volvo-verkopen een volledig elektrisch model zijn. De andere helft is weggelegd voor de hybride uitvoeringen. Recharge is de overkoepelende naam van al deze oplaadbare Volvo’s (volledig elektrisch of plug-in hybride).

 • Volvo S60

  Volvo S60

  Geeft rijden een nieuwe definitie

  De Volvo S60 is gemaakt voor puur rijplezier. Strakke lijnen, robuuste schouders en uitgebalanceerde proporties geven de sedan een atletisch karakter. De dynamische rijeigenschappen zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De S60 geeft rijden een nieuwe definitie.

  De nieuwe Volvo S60 is de sport sedan die het woord ‘rijplezier’ een nieuwe dimensie geeft. Moeiteloze performance, intuïtieve technologie en een geraffineerd chassis die evenveel comfort als controle biedt, staat voor u klaar, met een aantal Drive Modes, die u in het middelpunt van een dynamische ervaring plaatsen. Het interieur is ontworpen om uw behoeften heen – een plek waar connected, makkelijk te gebruiken technologie gecombineerd wordt met op de mens gerichte innovatie en elegant Scandinavisch design.

 • Volvo V60

  Volvo V60

  De luxe van veelzijdigheid

  Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in uw leven passen. De Volvo V60 is hier geen uitzondering op. Het onmiskenbare Scandinavische design springt meteen in het oog. De krachtige belijning, de kenmerkende Thor’s Hammer led-koplampen en de robuuste grille maken het een echte Volvo. Deze Scandinavische lijn wordt doorgetrokken in het interieur, waar vertrouwd vakmanschap centraal staat. Het resultaat is een stijlvolle afwerking, ongekend comfort en een prachtig optioneel panoramadak om het compleet te maken.

  Pas de V60 aan naar uw wens. Met een brede mogelijkheid aan opties en uitvoeringen is er altijd een V60 die in uw leven past. 

 • V60 Cross Country

  V60 Cross Country

  Gemaakt voor ieder avontuur

  De V60 Cross Country is een auto die gemaakt is om zelfverzekerd het avontuur tegemoet te rijden. Met een verhoogd onderstel, standaard all-wheel drive en een robuust uiterlijk staat niets u in de weg. Unieke design elementen benadrukken het ruige karakter van de auto. Dit is de auto voor mensen die zich graag buiten de gebaande paden begeven.

 • Volvo XC60

  Volvo XC60

  De XC60 is een krachtige SUV die meteen opvalt door het karaktervolle Scandinavische design. In elke detail is de Zweedse creativiteit terug te vinden, zo ook in het interieur. De beste Zweedse materialen zijn gecombineerd met echt vakmanschap en zorgen voor een interieur waarin alles samenkomt. Natuurlijk is de XC60 volgeladen met innovatieve technologieën die de veiligheid, maar ook de rijbeleving vergroten. In- en uitstappen gaat door de hoge instap erg gemakkelijk en het rijden in een SUV biedt meer overzicht en rust. De XC60 ontdek je pas echt wanneer je plaatsneemt achter het stuur.

  Schoner en efficiuënter rijden begint met elektrificatie. Daarom is de XC60 leverbaar als Mild Hybrid. Niet volledig elektrisch, maar de elektrische ondersteuning zorgt wel voor meer kracht, meer verfijning en natuurlijk zuiniger en schoner rijden. Vanaf het eerste ontwerp stond het plug-in hybride aandrijfsysteem centraal bij de nieuwe XC60. Hierdoor heeft de T8 Twin Engine een waanzinnige acceleratie, terwijl de CO2 uitstoot beperkt wordt. Geheel compromisloos blijft de kracht, ruimte, veelzijdigheid en gewichtsverdeling behouden.

 • Volvo S90

  Volvo S90

  De Volvo S90 is ontworpen voor ultieme luxe en biedt een krachtige rijervaring. Het is rijden in Zweedse luxe, zoals het is bedoeld. Elegante lijnen die het karaktervolle uiterlijk van Volvo bepalen, sluiten naadloos aan op het luxueuze interieur met de beste materialen. Het allerbeste Scandinavische design komt samen met innovatieve technologie. Technologie die uw reis comfortabeler maakt en u ondersteunt wanneer dat écht nodig is.

  Met voorverwarmen of voorkoelen start u uw reis zoals u wilt. Intelligente rijhulptechnologie detecteert andere weggebruikers op elk moment van de dag. En helpt op de momenten die er echt toe doen. Door het head-up display ziet u uw snelheid, navigatie en oproepen zonder uw ogen van de weg te halen. Tijdens uw reis wordt de brandstofmotor perfect ondersteunt door de elektromotor . Het resultaat is minder uitstoot, volledige controle en meer vermogen. Met de Pure electric modus rijdt u zelfs zonder enige uitstoot. Het woon- en werkverkeer is hierdoor meestal zelfs volledig elektrisch af te leggen.

 • Volvo V90

  Volvo V90

  De V90 is gecreëerd voor een wereld die vraagt om veelzijdigheid, zonder concessies te doen aan elegantie en verfijning. Van het ruimtelijke, lichte interieur tot de fraaie, strakke lijnen: u herkent de Scandinavische allure aan ieder detail in deze estate. Zo ervaart u de geluidsbeleving van het concertgebouw in Göteberg, de muzikale thuisbasis van het Nationaal Orkest van Zweden, met het luxe Bowers & Wilkins audiosysteem. De hoek van de achterruit zorgt op zijn beurt voor dynamiek en de grote LED-achterlichten, met hun slanke verticale vorm, zijn zowel eigentijds als karakteristiek Volvo.

  In de stijlvolle opvolger van de V70 komen comfort en luxe samen met technologie en vakmanschap en dat ervaart u vanaf het moment dat u instapt. Zodra u plaatsneemt op de voorgevormde stoel van de V90, beschikt u over de volledige controle van de auto met daarbij de innovatieve technologieën binnen handbereik. Met de ruime keuze aan uitrustingsniveaus, persoonlijke voorkeuren en accessoires, tilt u uw V90 naar een hoger niveau en creëert u de voor u perfecte auto. Verander autorijden in beleven en geniet iedere dag, ongeacht uw bestemming.

 • Volvo XC90

  Volvo XC90

  De Volvo XC90 biedt u een plek van rust, luxe en comfort. Een plek waar u de wereld op uw eigen tempo kunt verkennen en ontdekken. Bij de ontwikkeling van de XC90 heeft Volvo u als uitgangspunt genomen en zichzelf de vraaggesteld hoe Volvo uw leven makkelijker kunt maken. De antwoorden hierop vindt u terug in het Zweedse vakmanschap, het oog voor detail en hoe design functioneel en pragmatisch is ingezet. 

  U herkent het Zweedse vakmanschap in ieder detail van de auto. Zo geniet u van de geluidsbeleving van het concertgebouw in Göteborg, de muzikale thuisbasis van het Nationaal Orkest van Zweden, met het Bowers & Wilkins audiosysteem. Met ruime keuze uit toonaangevende technologieën, tilt de XC90 het autorijden naar een geheel nieuwe dimensie. Van verschillende rijhulpsystemen en baanbrekende veiligheidsopties tot een intuïtief navigatiesysteem en geavanceerd klimaatsysteem: uw ontspanning begint in de Volvo XC90.

Contact
Contact