Voor 40 uren per week

Vacature fulltime Voorbewerker (schadebedrijf) M/V

Functie omschrijving

Binnen ons schadebedrijf vervult de voorbewerker een essentiële rol. Je draagt zorg voor de voorbewerking van de auto voor aanvang van het spuitproces, zoals het strak maken van carrosseriedelen, het repareren van kunststof bumpers, het spuiten in de grondlak en het spuit klaar maken.

Fulltime voor 40 uren per week locatie Breda

 

Functie eisen

  • Een vak volwassen voorbewerker
  • Een aantal jaren ervaring in deze functie
  • Motivatie, inzet en het werken in teamverband
  • Enthousiasme en nauwkeurigheid
  • Een voorbewerker met spuit ervaring heeft de voorkeur

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou een plaats binnen een succesvol en solide familiebedrijf waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen met uitzicht op een vaste aanstelling.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Bluekens is werken bij een succesvol en solide familiebedrijf. De Bluekens Groep is een dealerbedrijf voor zowel personenwagens, bestelwagens, bussen en trucks met vestigingen in West Brabant en Zeeland. De Bluekens Groep bestaat uit twee bedrijven, Bluekens Truck & Bus en Autobedrijf Bluekens en bestaat in totaal uit 10 vestigingen en 260 medewerkers. 

Bij Autobedrijf Bluekens draait alles om de Volvo-rijder. Er wordt maximale inspanning geleverd om de klant de beleving te laten ondergaan welke past bij Volvo. Volvo, het mooiste premium automerk!

Ben jij op zoek naar een functie met veel variatie in de werkzaamheden reageer dan snel. Stuur je CV en motivatie naar : camielbrouwers@bluekens.com of solliciteer direct online!

Contact

Autobedrijf Bluekens B.V.

T.a.v. Camiel Brouwers 
Ettensebaan 17C
4812XA Breda

076-5223344

Contact
Contact