Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een klein deukje en is uw lak nog intact? Dan is uitdeuken zonder spuiten eventueel mogelijk.

Koplampen

Koplampen

Koplampen kunnen na verloop van tijd worden aangetast door weersinvloeden. Er kunnen krasjes in het kunststof ontstaan en er vindt oxidatie plaats. Hierdoor kunnen koplampen dof worden. U bent dan minder goed zichtbaar in het verkeer en het kan een reden zijn om uw auto af te keuren bij een APK keuring. Het is belangrijk om doffe koplampen te laten herstellen.

Velgenreparatie

Velgenreparatie

Beschadigingen aan (lichtmetalen) velgen, b.v. veroorzaakt door stoepranden, kunnen onzichtbaar gerepareerd worden zonder dat delen vervangen hoeven te worden. 

Spotrepair

Spotrepair

Is uw schade niet groter dan een A4'tje? Dan kunnen we lakbeschadigingen eventueel repareren met spotrepair.

Bumperreparatie

Bumperreparatie

Krassen en kleine scheurtjes in kunststof bumpers of andere kunststof carrosseriedelen kunnen vaak gerepareerd worden zonder dat deze delen vervangen hoeven te worden. 

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een steentje dat van een vrachtwagen stuitert, een automobilist die even niet oplet. Het is zo gebeurd en de gevolgen kunnen groot zijn. Onze experts staan voor u klaar om uw Volvo te herstellen.

Opgeleide specialisten

Volvo personenwagens zijn opgebouwd uit hoogwaardige Volvo-componenten, die uitsluitend door ervaren Volvo-experts en met behulp van de juiste moderne faciliteiten te repareren zijn. Onze zorgvuldig opgeleide specialisten kennen uw Volvo en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken als enige met Originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Vandaar dat u vier jaar garantie krijgt op alle reparaties aan de carrosserie.
 

Ruitreparatie en vervanging

Glas is glas horen we vaak, die stelling klopt niet. Tenminste niet bij Volvo, we noemen ter illustratie: -er kan een zon- en warmtewerking in zijn opgenomen -aanpassingen ten behoeve van o.a. de regensensor en City Safety -een verlijmde voorruit maakt deel uit van de gewenste, dus berekende, stijfheid van de carrosserie -het gebruik van de juiste 2 componenten ruitenkit is cruciaal om een maximale stijfheid, juiste montage en veiligheid te waarborgen.
 

Contactgegevens

Het schadeherstelbedrijf van Autobedrijf Bluekens is geïntegreerd in de vestiging Breda. Uiteraard kunt u voor advies en meer informatie ook bij de vestigingen Halsteren, Roosendaal, Oosterhout en Chaam terecht.

Autobedrijf Bluekens B.V.
Ettensebaan 17c 
4812 XA BREDA 
T: 076-5223344
E: autoschade@bluekens.com

Contact
Contact