Private Lease

ZORGELOOS RIJDEN OP Z'N ZWEEDS

Met volvo Private Lease rijdt u een Volvo inclusief:

  • Verzekering
  • Afschrijving
  • Houderschapsbelasting
  • Onderhoud, reparatie en banden
  • BTW
Balk-Zekerheden-Horizontaal-Blauw.jpg
U tankt, wij regelen de rest!

U tankt, wij regelen de rest!

Lease nu de Volvo V40, S60 & V60

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Volvo. De Volvo V40 Nordic rijdt u nu al vanaf €369 per maand. De Volvo V60 Nordic rijdt u vanaf €459 per maand. Standaard zijn deze modellen voorzien van onder andere elektronisch geregelde airconditioning. Met het slimme City Safety rijdt u zorgeloos door elke stad. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

Fiscaal aantrekkelijk.

Fiscaal aantrekkelijk.

Bent u zzp'er? Dan kan private lease fiscaal aantrekkelijk voor u zijn. U rijdt al een compleet nieuwe Volvo V40 Nordic inclusief wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenservice en all risk verzekering voor slechts € 369 per maand. U betaalt alleen nog de brandstof.

UW VOORDELEN

  • Geen grote investering vooraf
  • Geen bijtelling
  • Vast laag maandbedrag
  • U betaalt alleen brandstof
  • Belastingvrije kilometervergoeding voor zakelijke ritten
All risk verzekerd

All risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van €300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering. 

Volvo Card

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteerrt u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease. 

Inclusief wegenbelasting

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

24/7 pechhulp

24/7 pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedat bij pecht onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg. 

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

De erkende technici bij Bluekens Volvo kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van de kennis en vaardigheid van Bluekens Volvo.

Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleverkosten als d everwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verassingen te staan. 

Geniet van onze ultieme hatchback.

 

De vernieuwde Volvo V40 is een compacte hatchback en combineert moeiteloos een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. De V40 heeft een karaktervol design en is verrijkt met intuïtieve technologieën die het leven makkelijker maken.

Contact
Contact