Service 2.0

Bij elke onderhoudsbeurt voeren we geheel gratis Service 2.0 uit. Hiermee bent u verzekerd van alle recente software-updates die uw Volvo weer net wat beter maken. We verlengen meteen Volvo Assistance. Zo blijft uw Volvo veilig, comfortabel en in topconditie.

 

Service 2.0 biedt u onder meer de volgende extra’s

Deskundig onderhoud met originele Volvo onderdelen
Wij als Volvo dealer zijn de enige die u de combinatie kan bieden van originele onderdelen, de Volvo-unieke methodes, gecombineerd met de expertise van de speciaal opgeleide Volvo-technici. Wij ‘ademen’ Volvo en kennen uw auto als hun broekzak.

Een grondige health check met het Volvo Diagnosesysteem
Een uitgebreide check om te zorgen dat alle veiligheidsystemen optimaal functioneren. Daarbij vergeten we ook uw accu niet, want die heeft het tegenwoordig extra zwaar. Denk maar aan uw iPods, smartphones en navigatiesystemen die allemaal hun energie krijgen van de accu. De Service 2.0 health check zorgt voor een gerust gevoel.

Gratis software update is altijd inbegrepen
Volvo werkt continu aan verdere softwareverbetering van onze auto’s. Bij elke servicebeurt krijgt een computernetwerk, het motormanagement en de automatische versnellingsbak van uw Volvo gratis de nieuwste software update. Zo presteert uw Volvo steeds state-of-the-art.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp in heel Europa
Een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. In geval van pech, een lekke band of verkeerd getankte brandstof kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op reis. Bovendien krijgt u de Volvo Card inclusief het bijbehorende privilegeprogramma.

De service adviseur staat voor u klaar.
Onze Service adviseurs zijn uw directe contact bij de Volvo-dealer. Zij zijn speciaal door Volvo opgeleid en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Met als voordeel: korte lijnen, snelle actie en inderdaad: service die verder gaat!

Wassen en stofzuigen van uw auto.
Als extra service neemt u uw auto na onderhoud weer gewassen en gestofzuigd in ontvangst.

 

 

Contact
Contact