Levenslange Garantie op Volvo Onderdelen

Nooit twee keer betalen voor dezelfde reparatie

Als eerste en vooralsnog enige automerk ter wereld geeft Volvo een levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen. De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door de Volvo-dealer en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen enkele rol. Twee keer betalen voor dezelfde reparatie zal bij de officiële Volvo-dealer nooit gebeuren.

Levenslange garantie

Uiteraard hopen wij dat het nooit nodig is maar het kan gebeuren dat een onderdeel vervangen moet worden. De levenslange onderdelengarantie is van toepassing op vervangingen van originele Volvo-onderdelen die in onze werkplaatsen zijn uitgevoerd. De garantie geldt niet voor accessoires, merchandise, service- en slijtagedelen en onderdelen die volgens fabrieksinstructies periodiek vervangen moeten worden.

De levenslange onderdelengarantie kent geen kilometerbeperking en is geldig zolang de Volvo in uw bezit is. Voor u als Volvo-rijder wederom een uitstekende reden om uw Volvo door een officiële Volvo-dealer te laten onderhouden.

Originele onderdelen.jpg
Bougie voor op site.png
Contact
Contact