Bluekens Essential Service

Voor auto's van 8 jaar of ouder.

Je Volvo laten onderhouden door de dealer voor het tarief van een universele garage?

Is jouw Volvo acht jaar of ouder? Kies dan voor Bluekens Essential Service!

€ 335,-

 

Met Bluekens Essential Service kies je voor zekerheid, veiligheid én dealeronderhoud. Denk hierbij aan:

  • Olie verversen
  • Oliefilter vervangen
  • APK keuring
  • Ruitensproeiervloeistof bijvullen
  • Uitgebreide controle van o.a. verlichting- en remmen
  • Altijd de meest recente software (service 2.0)
  • Levenslange garantie op onderdelen
  • Verlenging van het Volvo On Call abonnement
  • Één jaar Volvo Assistance, onze 24/7 pechhulp in Europa

 

WP 3.jpg

Levenslange garantie

Wist je dat?

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo je levenslange garantie op originele Volvo onderdelen. Zo betaal je nooit twee keer voor dezelfde reparatie. Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang je de Volvo in jouw bezit hebt, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang je de Volvo in jouw bezit hebt. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.

Aircocheck en reiniging

€ 49,- incl. btw

Een vervuilde airco zorgt voor een onfrisse en onveilige omgeving. Met onze aircocheck- en reiniging garanderen wij je het perfecte interieurklimaat. Zo blijft het interieur van jouw Volvo altijd fris en blijf je alert achter het stuur.

WP 2.jpg

Ruitenwisserbladen

Vanaf € 55,- incl. btw

Ruitenwisserbladen verzetten in een jaar flink wat werk. Onze specialisten adviseren je daarom de ruitenwisserbladen minstens eenmaal per jaar te laten vervangen. Informeer naar welke set bij jouw Volvo past.

Bluekens Essential Service

Je Volvo laten onderhouden door de dealer voor het tarief van een universele garage? Kies voor Bluekens Essential Service!

WP 1.jpg
Contact
Contact