Werkplaats

U wilt natuurlijk dat uw Volvo de beste zorg krijgt. Autobedrijf Bluekens biedt die zorg: met originele Volvo-onderdelen, efficiënte onderhoudsbeurten en advies op maat.

Onze diensten

 • Online plannen

  Online plannen

  WANNEER HET U UITKOMT

  Een werkplaatsafspraak plant u bij Bluekens Volvo heel gemakkelijk zelf in via onze website. U kiest zelf een moment dat goed in uw agenda past en wij verwelkomen u graag op het afgesproken moment in onze werkplaats.

 • Volvo jaarbeurt

  Volvo jaarbeurt

  DE VOLVO JAARBEURT NU VOOR € 299,- INCL BTW

  De Volvo Jaarbeurt werd geïntroduceerd voor de Volvo S40, V40 en V50 modellen, wegens het enorme succes van deze actie biedt Autobedrijf Bluekens deze mogelijkheid nu aan voor alle Volvo-modellen ouder dan 3 jaar welke per jaar minder dan de helft van de onderhoudsinterval rijden.
   

 • Onderhoudskosten berekenen

  Onderhoudskosten berekenen

  DIRECT DUIDELIJKHEID

  Bij Bluekens Volvo begrijpen we dat u graag vooraf duidelijkheid heeft over de onderhoudskosten van uw auto. Daarom kunt u hier aan de hand van uw model, bouwjaar en kilometerstand - of nog gemakkelijker: uw kenteken - uitrekenen wat uw onderhoudsbeurt u gaat kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 • Jaarlijks onderhoud

  Jaarlijks onderhoud

  Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is regelmatig auto onderhoud bij Bluekens Volvo een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot de behandeling van een klein deukje of het uitvoeren van een airco-check… Bluekens helpt u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto.

 • APK

  APK

  De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is € 25 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten.

 • Volvo Originele onderdelen

  Volvo Originele onderdelen

  Volvo's Originele onderdelen maken uw Volvo tot een Volvo. De enige vervangingsonderdelen die gegarandeerd van dezelfde compromisloze kwaliteit zijn als uw Volvo zelf. Onderdelen die zijn ontworpen, getest en gefabriceerd onder de Volvo-normen zodat zij optimaal samenwerken met alle onderdelen van uw Volvo.

 • Aircocheck

  Aircocheck

  Niemand kijkt er naar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in de zinderende hitte. Met onze airco-check garanderen wij u het perfecte interieurklimaat. We controleren niet alleen de werking, maar zoeken ook naar storingen in het systeem en zorgen voor een grondige reiniging voor een gezond en fris interieur.

 • Volvo Assistance

  Volvo Assistance

  Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance verlengd wanneer u uw Volvo 1x per jaar voor onderhoud brengt bij de Volvo-dealer, ongeacht de leeftijd van uw auto.

 • Wisserbladen

  Wisserbladen

  Uw wisserbladen verzetten gedurende een jaar flink wat werk. Van vele liters regen en kilo’s vuil tot vallende blaadjes of flinke hagelstenen… Onze specialisten adviseren u daarom om uw wisserbladen minstens eenmaal per jaar te laten vervangen. Uiteraard kunt u dit snel en eenvoudig door uw eigen Volvo dealer laten uitvoeren. U heeft al originele Volvo wisserbladen vanaf €29.

 • Powerflush

  Powerflush

  In toenemende mate worden Volvo’s geleverd met een automatische versnellingsbak, een waardevolle toevoeging aan het rijplezier. Om de automatische versnellingsbak optimaal te laten presteren en reparaties in de toekomst te voorkomen is onderhoud noodzakelijk, de automatische versnellingsbak één van de zwaarst belaste onderdelen in de auto.

 • Service 2.0

  Service 2.0

  Bij elke onderhoudsbeurt voeren we geheel gratis Service 2.0 uit. Hiermee bent u verzekerd van alle recente software-updates die uw Volvo weer net wat beter maken. We verlengen meteen Volvo Assistance. Zo blijft uw Volvo veilig, comfortabel en in topconditie.

   

Contact
Contact