Werkplaats

U wilt natuurlijk dat uw Volvo de beste zorg krijgt. Autobedrijf Bluekens biedt die zorg: met originele Volvo-onderdelen, efficiënte onderhoudsbeurten en advies op maat.

Onze diensten

 • Online plannen

  Online plannen

  WANNEER HET U UITKOMT

  Een werkplaatsafspraak plant u bij Bluekens Volvo heel gemakkelijk zelf in via onze website. U kiest zelf een moment dat goed in uw agenda past en wij verwelkomen u graag op het afgesproken moment in onze werkplaats.

 • Volvo Jaarbeurt

  Volvo Jaarbeurt

  Als enige automerk ter wereld geeft Volvo u levenslange garantie op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit twee keer voor dezelfde reparatie. Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in uw bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

  Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang u de Volvo in uw bezit heeft. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.

   

   

 • Regulier onderhoud

  Regulier onderhoud

  Om uw Volvo helemaal Volvo te houden, is regelmatig auto onderhoud bij Bluekens Volvo een must! Van een reguliere onderhoudsbeurt voor uw auto tot de behandeling van een klein deukje of het uitvoeren van een airco-check.  Bluekens helpt u graag verder met het perfecte onderhoud van uw auto. 

 • APK

  APK

  De APK is een wettelijk verplicht controlemoment. Uw Volvo wordt gekeurd op onderdelen als verkeersveiligheid, milieu en registratie. Juist daarom kunt u dit het best door de Volvo-dealer laten doen. Onze vakmensen kennen uw auto door en door en maken gebruik van specialistische gereedschappen en op úw Volvo afgestemde meetapparatuur. Zo wordt uw APK snel en effectief uitgevoerd. De prijs is € 49 all-in, dus inclusief roetmeting of viergasmeting en RDW afmeldkosten.

 • Aircocheck

  Aircocheck

  Niemand kijkt er naar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in de zinderende hitte. Met onze airco-check garanderen wij u het perfecte interieurklimaat. We controleren niet alleen de werking, maar zoeken ook naar storingen in het systeem en zorgen voor een grondige reiniging voor een gezond en fris interieur.

 • Volvo Assistance

  Volvo Assistance

  Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Met elke nieuw afgeleverde Volvo heeft u gedurende 3 jaar gratis Volvo Assistance. Na deze periode wordt Volvo Assistance verlengd wanneer u uw Volvo voor regulier onderhoud brengt bij de Volvo-dealer, ongeacht de leeftijd van uw auto.

   

  Upgrade naar Volvo Premium Assistance

  Met Volvo  Premium Assistance kunt u onder andere 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, € 125,- per persoon per dag. Volvo Premium Assistance wordt gekoppeld aan de looptijd van uw huidige Volvo Assistance en kost maximaal € 45,- voor 12 maanden. Dit tarief bouwt gestaffeld af o.b.v. de resterende looptijd.

 • Wisserbladen

  Wisserbladen

  Uw wisserbladen verzetten gedurende een jaar flink wat werk. Van vele liters regen en kilo’s vuil tot vallende blaadjes of flinke hagelstenen… Onze specialisten adviseren u daarom om uw wisserbladen minstens eenmaal per jaar te laten vervangen. Uiteraard kunt u dit snel en eenvoudig door uw eigen Volvo dealer laten uitvoeren. U heeft al originele Volvo wisserbladen vanaf €29.

 • Powerflush

  Powerflush

  In toenemende mate worden Volvo’s geleverd met een automatische versnellingsbak, een waardevolle toevoeging aan het rijplezier. Om de automatische versnellingsbak optimaal te laten presteren en reparaties in de toekomst te voorkomen is onderhoud noodzakelijk, de automatische versnellingsbak één van de zwaarst belaste onderdelen in de auto.

 • Service 2.0

  Service 2.0

  Bij elke onderhoudsbeurt voeren we geheel gratis Service 2.0 uit. Hiermee bent u verzekerd van alle recente software-updates die uw Volvo weer net wat beter maken. We verlengen meteen Volvo Assistance. Zo blijft uw Volvo veilig, comfortabel en in topconditie.

   

 • Levenslange Garantie op Volvo Onderdelen

  Nooit twee keer betalen voor dezelfde reparatie

  Als eerste en vooralsnog enige automerk ter wereld geeft Volvo een levenslange garantie op originele Volvo-onderdelen. De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door de Volvo-dealer en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen enkele rol. Twee keer betalen voor dezelfde reparatie zal bij de officiële Volvo-dealer nooit gebeuren.

  Levenslange garantie

  Uiteraard hopen wij dat het nooit nodig is maar het kan gebeuren dat een onderdeel vervangen moet worden. De levenslange onderdelengarantie is van toepassing op vervangingen van originele Volvo-onderdelen die in onze werkplaatsen zijn uitgevoerd. De garantie geldt niet voor accessoires, merchandise, service- en slijtagedelen en onderdelen die volgens fabrieksinstructies periodiek vervangen moeten worden.

  De levenslange onderdelengarantie kent geen kilometerbeperking en is geldig zolang de Volvo in uw bezit is. Voor u als Volvo-rijder wederom een uitstekende reden om uw Volvo door een officiële Volvo-dealer te laten onderhouden.

 • Upgrade naar Premium Assistance

  Met Volvo Premium Assistance kunt u onder andere andere 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag. Volvo Premium Assistance kost u slechts € 45 voor 12 maanden.

Contact
Contact