Personal Service Technician

U heeft altijd rechtstreeks contact met een Personal Service Technician (PST). De PST is verantwoordelijk voor het onderhoud en werkzaamheden aan uw Volvo en kent de historie van uw auto.

Snel en efficiënt

De meeste werkzaamheden kunnen afgewerkt worden binnen het uur. Voordat u er erg in hebt, staat uw Volvo klaar: terug in topconditie en paraat voor vele kilometers op de weg.

Prijsopgave

U ontvangt vooraf altijd een prijsopgave. Mochten er onverwachte meerkosten ontstaan, zal uw Personal Service Technician contact met u opnemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Persoonlijke monteur

Volvo Personal Service

Bluekens kiest voor het nieuwe werken!

Dat Volvo een innovatief merk is, staat als een paal boven water. Met diverse veiligheidssystemen, uiterlijke opties en accessoires behoort Volvo inmiddels tot het premium segment auto’s. Omdat het bij Volvo niet enkel om veiligheid draait maar ook om de klant, werkt Volvo met een uniek concept, Volvo Personal Service. Volvo Personal Service, afgekort als VPS, is een concept waarbij het draait om de klant en zijn monteur.

Onze technici hebben een intensief leertraject gevolgd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het voordeel wat u als klant beleeft, is het direct contact met diegene die uw waardevol bezit met zorg behandeld. Zo kunt u hem vragen naar verdere uitleg over uw auto, of laat u uw PST’er meeluisteren met een bijgeluid zodat hij dit vervolgens met zijn team kan oplossen.     

Waarom in teamverband? Volvo gelooft in de kracht van samenwerken. Waarom iets alleen doen, als het met 2 minstens zo snel gaat? Tijdens het onderhoud van uw Volvo werken wij met 2 PST’ers aan uw auto. Zo kan een onderhoudsbeurt van 3 uur, in 1,5 uur gereed staan. Uw voordeel hierbij is dat u kunt blijven wachten in onze showroom of wachtruimte. Geniet u ook nog even van onze koffie?

 

Collega's aan het woord:

Koen (Personal Service Technician):

Als monteur in contact staan met de klant is een zeer leuke ervaring. Op deze manier krijgt de auto ineens een gezicht. Je hebt niet alleen meer de zorg over de auto maar ook de klant als persoon. Juiste informatie verstrekken, duidelijke prijsopgaves en een tevreden klant die graag terug komt bij Bluekens. Een blijk van waardering als je de auto weer netjes gemaakt hebt doet mij als monteur erg goed.

Rick (Personal Service Technician):

Volvo Personal Service zie ik persoonlijk als een mooie toevoeging aan het werk van een monteur. Je komt direct in contact met de klant waardoor je een betere service kan verlenen en dat komt ten goede aan de klantentevredenheid. Gezien de positieve reacties welke wij ontvangen van onze klanten vinden zij het ook prettig dat er één aanspreekpunt is. Hierdoor verloopt meestal de communicatie ook beter en zijn afspraken duidelijker.

Marcel (Personal Service Technician):

Met VPS brengen we de dorpsgarage naar een professionele dealer. Het persoonlijke contact maakt het werk leuker. Ook is er het voordeel van meer begrip en duidelijkheid over de wens van de berijder. Doordat we samen als een team werken gaat het onderhoud ook vlotter als u er op wil wachten.

Receptie / serviceadviseurs:

Dat de taken nu veranderd zijn weten onze serviceadviseurs ook te vertellen: monteurs gaan een deel van ons werk overnemen. Oh? En ik dan? En hoe gaat dat lopen? Dat loopt heel goed zelfs! Het is mooi om te zien hoe onze monteurs dit oppakken. De band tussen klant en monteur is nu veel duidelijker, wat vaak leuke reacties oplevert. Het gedane werk kan zo veel beter besproken worden, bijzonderheden lopen niet meer via/via en kunnen beter worden aangepakt en de bedankjes gaan naar degene die het werk hebben uitgevoerd. Voor ons als receptionisten blijft er genoeg over hoor. We ondersteunen de monteurs waar nodig en krijgen ook wat meer tijd de klanten wat persoonlijker te woord te staan. Eigenlijk hadden we dit veel eerder moeten doen!

Corné (Aftersales Manager):

 Alle Bluekens vestigingen hebben inmiddels het certificaat dat uitgereikt is door Volvo Cars Nederland ontvangen. Dit is een mooie beloning van hard werken. Alle vestigingen zijn intensief bezig geweest om alle collega’s te ondersteunen daar waar nodig. Dat zij nu aan de werkplaatsbalie u vakkundig te woord staan, is iets om trots op te zijn!    

Online plannen

Online plannen

WANNEER HET U UITKOMT

Een werkplaatsafspraak plant u bij Bluekens Volvo heel gemakkelijk zelf in via onze website. U kiest zelf een moment dat goed in uw agenda past en wij verwelkomen u graag op het afgesproken moment in onze werkplaats.

 

 

Contact
Contact