Bluekens Hockey 1600 x 500.jpg

Sponsoring door Bluekens Volvo

Bij Bluekens Volvo vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan cultuur, welzijn en sport. Dat doen we onder meer door sponsoring van kwalitatief hoogstaande projecten, die aansluiten op de interesses van onze relaties. De sponsoring moet uiteraard wel bijdragen aan de naamsbekendheid van Autobedrijf Bluekens B.V. en het merk Volvo.

Sponsorbeleid
Bij ons besluit om mee te werken aan sponsoring hanteren we een aantal uitgangspunten. Zo sponsoren we geen organisaties of evenementen die, op wat voor manier dan ook, te maken hebben met de thema’s alcohol of drugs. Ook organisaties die op enige wijze discrimineren op grond van geloofsovertuiging, sekse of politieke overtuiging ontvangen van ons geen sponsoring, evenals politiek geëngageerde evenementen of organisaties. Daarnaast sponsort Bluekens Volvo geen individuele studenten of studentenfeesten. 

Aanvraag
Wilt u een sponsoraanvraag indienen? Gebruik daarvoor onderstaand formulier en geef aan wat de te leveren prestaties van u én van ons zijn. Voldoet uw aanvraag aan onze criteria, dan is dat uiteraard nog geen garantie voor het toekennen van sponsoring. Wij beoordelen iedere aanvraag individueel. Binnen vier weken krijgt u van ons bericht. 

Aanvraag sponsoring

Max. 64,00MB
Contact
Contact