Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren

Subsidieregeling tot maximaal € 3.350!

Koopt of least u een volledig elektrische personenauto? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s in de kleinere en compacte middenklasse.

Voor Volvo betekent dit de XC40 Recharge Pure Electric Core met een cataloguswaarde van € 44.995.*

Een uitleg van de termen die in de subsidieregeling worden gebruikt en wat we er onder verstaan, vindt u in de Begrippenlijst.

Vanaf 3 januari kunt u deze subsidie aanvragen. De subsidie in 2022 is alleen beschikbaar als de koop- of leaseovereenkomst van de elektrische personenauto is afgesloten op of na 1 januari 2022. Ook mag de elektrische personenauto niet eerder dan 1 januari 2022 op uw naam staan. Tip: de auto hoeft nog niet geleverd te zijn of op uw naam geregistreerd te staan om een subsidieaanvraag in te dienen.

De SEPP is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of least). De regeling loopt van 1 juli 2020 tot en met 31 december 2024. Elk jaar heeft het subsidiebudget een maximum. U kunt deze subsidie één keer krijgen als u voldoet aan de voorwaarden. Onder een personenauto verstaan we een voertuig in de RDW-voertuigcategorie M, met de voertuigclassificatie M1.

Bedragen:

  • Voor 2022 is het subsidiebedrag voor de XC40 Pure Electric Core vastgesteld op € 3.350!
  • Stel hier uw Volvo XC40 Pure Electric Core samen.

Onze collega's vertellen u graag meer over deze subsidieregeling.

 

Ik wil meer weten over deze subsidieregeling

Volvo XC40 Recharge Full Electric

XC40 Full Electric.png
Contact
Contact