Autobedrijf Bluekens Oosterhout voor derde maal uitgeroepen tot 'Volvo Excellent Dealer'!

3e keer op rij uitgeroepen tot Volvo Excellent Dealer


Autobedrijf Bluekens in Oosterhout ontving onlangs voor de derde keer op rij de felbegeerde Excellent Dealer Award van Volvo Car Nederland. De prestigieuze award gaat naar dealers die volgens hun klanten excelleren in service en kwaliteit.

Een hoge klanttevredenheid is iets wat elke Volvo-dealer dagelijks nastreeft. Enkele dealers slagen hier volgens hun klanten echter zo goed in, dat hun inspanningen beloond worden met de Excellent Dealer Award. De vestiging van Autobedrijf Bluekens in Oosterhout kent duidelijk de kneepjes van het vak; de Volvo-dealer ontving onlangs voor het derde opeenvolgende jaar de gewilde onderscheiding.

Consistentie
‘Geweldig om wederom Volvo Excellent Dealer te zijn!’, reageert Lucas van Raaij van Autobedrijf Bluekens enthousiast. ‘De award bewijst dat onze service en klanttevredenheid helemaal in orde zijn. En dat we de onderscheiding nu voor het derde achtereenvolgende jaar hebben mogen ontvangen, maakt het des te mooier. Een hoge klanttevredenheid is bij ons geen momentopname; we verslappen niet en laten consistentie in onze aanpak zien. Dit is een prachtige blijk van waardering van Volvo Car Nederland én onze klanten.’

10 meetpunten
De dealers die aan het Volvo Dealer Excellent Programma meedoen, worden beoordeeld op tien punten: twee in de categorie Sales, twee in de categorie Service en zes in de categorie Klanttevredenheid. Hierbij wordt onder meer onderzocht hoe tevreden klanten in het algemeen over hun dealer zijn, of klanten ook worden gebeld na aflevering van een auto en of de toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden na een werkplaatsbezoek voldoende en duidelijk was.

Hele eer
‘Altijd en overal moet onze dienstverlening voldoen aan de verwachtingen van de klant en – als het even kan – deze overtreffen’, vervolgt Van Raaij. ‘Dat geldt voor een bezoek aan de showroom en werkplaats, maar bijvoorbeeld ook aan onze website. We willen een premium service bieden die past bij de premium producten van Volvo. Wat heel belangrijk is, is dat alle dealermedewerkers dit voor ogen hebben. Je doet het samen. Het hele jaar werken we er hard aan. Dat je vervolgens wordt uitgeroepen tot Volvo Excellent Dealer is een hele eer. We gaan er alles aan doen om ook dit jaar de titel weer in de wacht te slepen.’

Contact
Contact