Bluekens wint driemaal de Volvo Quality Award

Met de Volvo Quality Award onderscheidt Volvo Car Nederland dealers die meer dan uitstekende service bieden en daarmee een zeer hoge klanttevredenheid hebben bereikt. Dit jaar hebben maar liefst drie vestigingen van Bluekens de Volvo Quality Award ontvangen. 

Volvo streeft niet alleen naar optimale verkeersveiligheid, maar ook naar de hoogste klanttevredenheid. Bij Volvo staat daarom kwaliteit hoog in het vaandel en daar hoort ook optimale dienstverlening van de Volvo-dealers bij.

Premium ervaring
De Volvo-dealerorganisatie levert een cruciale bijdrage aan de premium merkbeleving van de Volvo-klant. Dat gaat veel verder dan klanttevredenheid. Ook de geleverde kwaliteit en de prestaties van het team van de dealer wegen zwaar. Volvo Car Nederland stimuleert daarom de dealerteams om het beste uit zichzelf, uit elkaar en uit de werkprocessen te halen. De resultaten van de inspanningen worden op tien punten gemeten, van het eerste contact met de klant via de nazorg tot aan de werkplaatsbezoeken – in elk stadium is de focus op de klant gericht, met passie voor Volvo en voor de klant.

Uiteraard biedt elke Volvo-dealer uitstekende service en kwaliteit. Maar de drie dealervestigingen van Bluekens deden dat in 2019 zó goed, dat de Nederlandse Volvo-importeur ze heeft onderscheiden met de Volvo Quality Award.

De betreffende vestigingen zijn:

  • Halsteren
  • Oosterhout
  • Roosendaal

Nog hogere kwaliteit, nog betere dienstverlening

Als premium merk wil Volvo met het Volvo Quality Award-programma voortdurend bijdragen aan een nog hogere kwaliteit en een nog betere dienstverlening van de Nederlandse Volvo-dealerorganisatie op het gebied van sales, service en klanttevredenheid. Daarom kent het jaarlijks de Volvo Quality Award toe aan dealers die zich onderscheiden op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid.

VQA Herrik - 1200x900.jpg

Herrik van der Gaag, Algemeen Directeur Volvo Car Nederland, overhandigt de Quality Award aan Jan Harm Egberts.

Contact
Contact