Autoschade Bluekens in een nieuw jasje

Sinds enige tijd is onze schadewerkplaats weer helemaal up-to-date en zijn wij per 1 januari jl. toetreden tot schadeherstel keten 'Allround Automotive Solutions' (A.A.S.)

Later meer over de samenwerking met A.A.S.

A.A.S. over Autoschade Bluekens:

EINDELIJK A.A.S.-VESTIGING IN BREDA

Met de toetreding van Autoschade Bluekens Breda, onderdeel van Volvo Bluekens, heeft schadeherstelketen A.A.S. eindelijk een vestiging in de stad waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Autoschade Bluekens in Breda was tot op heden een onafhankelijk schadeherstelbedrijf en sluit zich per 1 januari 2022 bij de schadeherstelketen aan.

Directeur Robbert Hectors licht toe: “De belangrijkste reden om ons aan te sluiten bij een schadeherstelketen is dat we behalve Volvo’s zo’n 20 procent vreemd merk binnenkrijgen. We verwachten dat dat de komende tijd nog wel meer zal worden. Door ons niet alleen met Volvo-schadeherstel te profileren, maar ook als universeel schadeherstelbedrijf trekken we meer werk naar ons toe. Ook voor Volvo verwachten we meer werk te kunnen doen, omdat niet alle Volvo-rijders bij een verzekeraar zijn aangesloten waar wij voor mogen repareren. Door de aansluiting bij A.A.S. mogen we dat wel. Daarnaast stelt de aansluiting bij een keten als A.A.S. ons in staat onze prestaties te vergelijken met andere schadeherstelbedrijven. Dat is het kracht van het collectief en daar kunnen wij ook ons voordeel mee doen.”

 

Autoschade Bluekens vernieuwd

Timelapse Autoschade Bluekens

Schadewerkplaats 29-12-2021.png
Contact
Contact