Banner Finance 2.jpg

Onze producten

Er is niets fijners bij het kopen van een nieuwe Volvo dan het gevoel dat u weet dat alles klopt: design, veiligheid en comfort. Van het moment van instappen tot het moment van wegrijden.

Aanbieding: 3,99% rente

NU TIJDELIJK 3,99% RENTE

Voor u als zakelijke rijder hebben we Volvo Financial Lease. Hiermee financiert u het aankoopbedrag van uw nieuwe Volvo V40, S60, V60, V60 Twin Engine, XC60, V70 en XC70*. Uw bedrijfskapitaal blijft dus beschikbaar voor andere investeringen. De slottermijn kan maximaal 50% van de kredietsom bedragen. De looptijd, de rente en het maandbedrag liggen vast. Kristalhelder, geen verrassingen. Nu tijdelijk slechts 3,99% rente gedurende de hele looptijd!

* inclusief alle Cross Country modellen.

PRIVE

FLEXIBEL EN TRANSPARANT

Profiteer van financieringsmogelijkheden met maximale bewegingsvrijheid. Er is niets fijners bij het kopen van een nieuwe Volvo dan het gevoel dat u weet dat alles klopt: design, veiligheid en comfort. Van het moment van instappen tot het moment van wegrijden. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe Volvo niet dezelfde hoge eisen stellen? Het kiezen van een Volvo die bij uw manier van leven past, gaat hand in hand met financieel keuze die daarop aansluiten. Daarom bieden wij een reeks aan financiële producten om u het leven wat gemakkelijker te maken.

ZAKELIJK

LEASE EN FINANCE

Bij ons least u business class.

Dat past bij Volvo Zakelijk. Bij Volvo staan mensen voorop. Zoals u van Volvo kan verwachten is bij alles rondom uw Volvo sprake van de betrouwbaarheid en veiligheid die u van ons gewend bent. Met onze zakelijke lease producten houden we daarom maximaal rekening met uw drukke agenda. Zo willen we dat onze lease producten zijn afgestemd op de wensen van u als zakelijke rijder en tot in de puntjes geregeld zijn.
 

Insurance

Pure zekerheid

Met een ruime keuze aan dekkingsvormen en pakketten is er altijd een autoverzekering van Volvo die bij u past. Kiest u voor de garantie van reparaties bij een Volvo-dealer, met originele Volvo-onderdelen? En voor de garantie van een vervangende Volvo tijdens uw reparatie? Kies dan voor Volvo Car Insurance. Welke dekkingsvorm past het beste bij u? Volvo Car Insurance biedt een oplossing voor elke situatie. U kunt kiezen uit drie verschillende hoofddekkingen; W.A., W.A. + Beperkt Casco én W.A. Volledig Casco.

Contact
Contact