Hockey

Volvo Cars Nederland B.V. is al lange tijd officieel Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. Het succes van de Volvo Hockey Clubbonus heeft Volvo Cars Nederland doen besluiten deze sponsoractie voort te zetten. De bonusactie die rechtstreeks ten goede komt aan de clubkas van de hockeyclub is uniek en blijft maar liefst €1.000,-! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s. 

Onlangs is het nieuwe hockeyseizoen weer van start gegaan. Zo ook bij de Oosterhoutse Hockeyclub 'MHC de Warande'. Uiteraard sponsort Bluekens vanuit Oosterhout ook dit seizoen weer de club en is er weer een team in een vers 'Bluekens Volvo' tenue gestoken. Daarnaast is nu de aktie van Volvo nóg zichtbaarder gemaakt d.m.v. een nieuw bord langs het hockeyveld om de clubbonus extra onder de aandacht te brengen!

Lucas van Raaij overhandigt maar liefst 5 keer de Clubbonus van € 1.000,- aan aan M.H.C. De Warande. 
Op de foto van links naar rechts: Dhr. Richard van Dijck (voorzitter MHC de Warande), Dhr. Maarten Tra, Lucas van Raaij (Bluekens Volvo Oosterhout), Dhr. Mart Mijnsbergen, Mevr. Inger van de Sande, mevr. Bouwens, Dhr. Han van de Sande


De Volvo Clubbonus

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland via Autobedrijf Bluekens B.V. uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid van deze vereniging een nieuwe Volvo koopt of leaset bij Autobedrijf Bluekens B.V. Met deze hockeyvereniging moet Bluekens wel een structurele samenwerking hebben.

Deze hockeyverenigingen zijn:
B.N.M.H.C. Zwart Wit - Breda
R.M.H.C. Pelikaan – Roosendaal
M.H.C. De Warande – Oosterhout
B.H.V. Push - Breda (per 1 augustus 2015)
 

Voorwaarden

 • De spelregels zijn simpel. De Volvo Clubbonus wordt uitgekeerd indien:
 • Een nieuwe auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de vereniging of ouder van een jeugdlid van de club.
 • Een koper kan aantonen lid te zijn van de club of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Clubbonus.
 • De vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van koper aan dealer via het overdrachtsformulier.
 • Er bestaat een structurele samenwerking tussen dealer en hockeyvereniging (uit het primaire verzorgingsgebied van de dealer) voor een periode van minimaal 2 jaar. De voorwaarden voor deze samenwerking staan vermeld in artikel 2 van het Volvo Clubbonus contract.
 • De rechten die voortvloeien uit de structurele samenwerking moeten voldoen aan een aantal punten die staan beschreven in artikel 6 van het Volvo Clubbonus contract.
 • Volvo Cars Nederland zal de overeenkomst, die de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuring van de Clubbonus formeel aan de dealer bevestigen.
 • De Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland. Externe communicatie omtrent deze bonus dient altijd afgestemd te worden met Volvo Cars Nederland.
 • De bonus zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van de club.
 • Volvo Cars Nederland zal na aflevering van de auto en het door de dealer ingestuurde overdrachtsformulier met bescheiden, € 1.000 crediteren aan de Volvo dealer.
 • De Volvo Clubbonus is van tot nader bericht.

Uiteraard heeft de Volvo Clubbonus geen negatief effect op de eventuele korting of inruilprijs bij aanschaf of leasen van een nieuwe Volvo. Combineer een scherp voorstel met een bijzondere donatie in de clubkas en profiteer dubbel!

Neem contact op met Bluekens Volvo

Contact
Contact