Exclusieve preview

De nieuwe Volvo EX90

Safety in mind

Preview Volvo EX30

Op 7 juni is onze nieuwe volledig elektrisch aangedreven compacte SUV, de Volvo EX30, officieel geïntroduceerd. Begin 2024 verwachten wij de Volvo EX30 pas in de showroom, maar op 31 augustus en op 4 september hebben wij de unieke kans om de Volvo EX30 aan je te laten zien!

 

Graag willen wij je uitnodigen voor de Bluekens preview van de nieuwe Volvo EX30 op een exclusieve locatie in het midden van het land!

 

De gastenlijst voor 31 augustus is volledig gevuld. Geef hiernaast aan of je aanwezig wilt zijn op maandag 4 september van 17.00- tot 18.30 uur en wij melden je aan! 

 

We zouden het leuk vinden om je te mogen verwelkomen, maar let op vol = vol.

Extra veiligheid binnenin de Volvo EX90

Naast optimale veiligheid buiten de auto focust Volvo nu nog meer op wat zich aan de binnenkant afspeelt. Wie is de bestuurder en wat is zijn of haar gemoedstoestand vandaag? Speciale sensoren en camera’s zijn in staat om de concentratie van ogen te identificeren en te meten. Dankzij deze technologie kan de Volvo EX90 zien wanneer de je dus afgeleid, moe of anderszins onoplettend bent. De auto reageert hierop, past zich aan en kan indien nodig ingrijpen.

EX90 preview.jpg
XC90 Lidar

Het LiDAR-systeem in de Volvo EX90 is de toekomst

EX90

Het nieuwe LiDAR-systeem zorgt voor verbeterde veiligheid van de bestuurder en zijn omgeving. Het LiDAR-systeem is uitgerust met 5 radars, 8 camera's en 16 ultrasone sensoren. De sensoren worden aangestuurd door de modernste software en zijn met elkaar verbonden, waardoor het mogelijk is om een 360-graden en driedimensionaal beeld te krijgen van de omgeving – en om deze in de gaten te houden. Het systeem kan kleine objecten honderden meters vooruitzien, waardoor er meer tijd is om te informeren, te handelen en te vermijden. De Volvo EX90 is namelijk in staat om de verzamelde data zelf te analyseren én hierop te anticiperen. Het systeem fungeert daarom als een soort veiligheidsschild rondom de auto.

Volvo EX90 LiDAR

EX90 Dashboard klein
Contact
Contact