De Proefrit Recharged

Boek uw masterclass proefrit

Ontdek hybride rijden en boek uw Masterclass proefrit. Onze Productexpert beantwoordt in een één op één sessie alle vragen over hybride rijden en ontdek zelf welke vorm van elektrisch rijden het best bij u past.

DE TOEKOMST IS ELEKTRISCH

Een bewustere weg inslaan

De wereld verandert en wij ook. In 2025 zal ongeveer 50% van de auto’s die wij produceren en verkopen elektrisch zijn. Volvo Cars heeft nu al het meest complete Twin Engine aanbod in de markt, onze hele modelrange is voorzien van Twin Engine motoren, met een vernieuwde hybride techniek en een toegenomen actieradius, waardoor het mogelijk is tot 50 kilometer volledig elektrisch, dus emissievrij, te rijden.

Ervaar rijden in een Twin Engine

Ervaar rijden in een Twin Engine

  • Vraag nu een proefrit aan bij Bluekens Volvo
  • Pro Drive neemt contact met u op namens de Bluekens Volvo en plannen samen met u een proefrit in. U ontvangt hiervan een bevestiging per email
Exclusieve masterclass

Exclusieve masterclass

Wij bieden u een unieke Masterclass proefrit met een onafhankelijke expert. In een één op één sessie maakt u kennis met de Twin Engine en kunt u alles vragen over hybride rijden. Boek snel uw proefrit en ontdek welke vorm van elektrisch rijden het best bij u past.

Twin Engine Technologie

Twin Engine Technologie

Onze Twin Engine modellen bieden één van de krachtigste en zuinigste rijbelevingen die er zijn. Een compromisloze combinatie van pure batterijkracht en een zuinige benzinemotor voor grenzeloze flexibiliteit en een rijbeleving om nooit te vergeten.

Hybride rijden

Hybride rijden

Alle Volvo-modellen zijn nu leverbaar als Twin Engine, onze innovatieve hybride technologie. Ontdek nu het complete aanbod bij de Volvo-dealer en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride rijden.

Kies uw rijmodus

Kies uw rijmodus

Onze plug-in hybride Twin Engine modellen geven u de keuze tussen een aantal verschillende rijmodi voor elke gelegenheid. Kies uit de Power mode en ervaar volledig vermogen, de Pure electric mode voor emissievrije kilometers of kies voor de combinatie in de Hybrid mode.

Contact
Contact