Vragen? Bel ons gerust op!

Verbouwing Bluekens Oosterhout

EEN NIEUWE UITSTRALING

EEN NIEUWE UITSTRALING

Ruim 20 jaar geleden heeft Bluekens het pand aan De Boedingen 15 te Oosterhout in gebruik genomen. Maandag 9 april 2018 starten verbouwingswerkzaamheden om deze vestiging weer helemaal aan hedendaagse maar zeker ook toekomstige wensen en eisen te laten voldoen. De vestiging zal worden verbouwd op basis van het nieuwe 'Volvo Retail Experience' Concept. De Bluekens vestiging in Breda heeft deze transformatie reeds ondergaan en werkt inmiddels al weer ruim anderhalf jaar in de nieuwe hoedanigheid. 

Naast de showroom wordt ook de werkplaats voorzien van de meest moderne apparatuur en zal deze ingericht worden volgens het nieuwe 'Volvo Personal Service' (VPS) concept dat later dit jaar zal starten. Met VPS zal de monteur uw nieuwe aanspreekpunt worden tijdens onderhoud en reparatie. Wat VPS precies voor u als klant betekent vertellen wij u graag later dit jaar.

Contact

Bereik ons eenvoudig

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden kunt u ons op dezelfde manieren bereiken zoals u altijd doet. 

 

Telefoon

0162 433 244


E-mail

pw.oosterhout@bluekens.com

UNDER CONSTRUCTION

Wat merkt u als klant?

De Bluekens organisatie probeert het u als klant zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de verbouwingswerkzaamheden.

WERKPLAATS (DE BOEDINGEN 15)

Brengt u een bezoek aan onze werkplaats tijdens de verbouwingsperiode? Dan kunt u zich melden in de portakabin. Tevens hebben wij ook een portakabin voor u beschikbaar als wachtruimte, waar u zoals gewoonlijk onder het genot van een kopje koffie kunt werken of een Volvo magazine kunt lezen. 

TIJDELIJKE SHOWROOM (DE BOEDINGEN 31)

Tijdens de verbouwingsperiode zal onze showroom zich tijdelijk bevinden op een ander adres. De tijdelijke showroom bevindt zich een aantal deuren verderop in het pand aan De Boedingen 31. Onze showroom is te herkennen aan het grote bord voor het tijdelijke pand. 

Contact
Contact