Volvo V40 private lease

Zorgeloos rijden op z'n Zweeds

Volvo maakt het nu ook voor particulieren mogelijk om een Volvo te leasen. U rijdt dan voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe Volvo. Zoals de Volvo V40 voor de aantrekkelijke prijs van € 389 per maand.

Standaard voorzien van onder andere elektronisch geregelde airconditioning. Met het slimme City Safety rijdt u zorgeloos door elke stad. Dit vaste bedrag per maand is tevens inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden, btw en afleverkosten. Dat noemen wij nou zorgeloos rijden op z’n Zweeds.

Een slimme keuze

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een Volvo V40 of V40 Cross Country. Volvo heeft nu tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een Volvo te rijden.

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons toegewezen is. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-Blauw-Schaduw (voor op donkere achtergrond).png
Fiscaal aantrekkelijk.

Fiscaal aantrekkelijk.

Bent u zzp'er? Dan kan private lease fiscaal aantrekkelijk voor u zijn. U rijdt al een compleet nieuwe Volvo V40 Nordic inclusief wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenservice en all risk verzekering voor slechts € 369 per maand. U betaalt alleen nog de brandstof.

UW VOORDELEN

  • Geen grote investering vooraf
  • Geen bijtelling
  • Vast laag maandbedrag
  • U betaalt alleen brandstof
  • Belastingvrije kilometervergoeding voor zakelijke ritten

Standaard inbegrepen

All risk verzekerd

All risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van €300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering. 

Volvo Card

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteerrt u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease. 

Inclusief wegenbelasting

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

24/7 pechhulp

24/7 pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedat bij pecht onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg. 

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

De erkende technici bij Bluekens Volvo kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van de kennis en vaardigheid van Bluekens Volvo.

Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleverkosten als d everwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verassingen te staan. 

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws?

meld u aan voor de bluekens nieuwsbrief

Contact
Contact