Volvo Private Lease

Zorgeloos rijden op z'n Zweeds

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

Een slimme keuze

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van het rijden in een Volvo. Volvo heeft een zeer aantrekkelijk aanbod dat het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een Volvo te rijden.

Kwaliteit staat voorop

Als erkend private lease aanbieder is Volvo in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Als aanbieder van privé lease is ons product uitgebreid getoetst voordat het keurmerk ons is toegewezen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kunt u met een gerust hart kiezen voor private lease van Volvo Car Lease.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-Blauw-Schaduw (voor op donkere achtergrond).png
Fiscaal aantrekkelijk

Fiscaal aantrekkelijk

Bent u zzp'er? Dan kan private lease fiscaal aantrekkelijk voor u zijn. U rijdt al een compleet nieuwe Volvo V40 Edition inclusief wegenbelasting, reparaties, onderhoud, bandenservice en all risk verzekering voor slechts € 389 per maand (o.b.v. 10.000km/j - 48 mnd). U betaalt alleen nog de brandstof.

UW VOORDELEN

  • Geen grote investering vooraf
  • Geen bijtelling
  • Vast laag maandbedrag
  • U betaalt alleen brandstof
  • Belastingvrije kilometervergoeding voor zakelijke ritten

Standaard inbegrepen

All risk verzekerd

All risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van €300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering. 

Volvo Card

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteerrt u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease. 

Inclusief wegenbelasting

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

24/7 pechhulp

24/7 pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pecht onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg. 

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

De erkende technici bij Bluekens Volvo kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van de kennis en vaardigheid van Bluekens Volvo.

Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleverkosten als d everwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verassingen te staan. 

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws?

meld u aan voor de bluekens nieuwsbrief

Contact
Contact