Gratis laadpunt bij Volvo Recharge modellen

Gratis laadpunt bij Volvo Recharge modellen

Ter waarde van € 1.250,- exclusief BTW

Staat u op het punt om een volledig elektrische of Plug-in hybride Volvo te kopen of te financieren? Dan is een laadoplossing voor thuis geen overbodige luxe. Goed nieuws! Tot en met 31 maart 2022 ontvangt u een slim Easee laadpunt inclusief standaard installatie helemaal gratis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare laadoplossing, direct wanneer uw nieuwe Volvo wordt geleverd.

Deze actie is alleen van toepassing op nieuw te tekenen orders in de actieperiode van 6 december 2021 t/m 31 maart 2022. Het gratis laadpunt is niet inwisselbaar voor korting. De digitale schouwing, het uitbrengen van de offerte en installatie wordt verzorgd door Joulz. Alleen geldig voor aankoop of financiering van een nieuwe Volvo Recharge (Plug-in hybrid of Pure electric). Leasing is uitgesloten.

Bijkomende kosten voor bijvoorbeeld een paal, graafwerk, extra bekabeling, load balancing of een abonnement voor het zakelijk verreken van de laadstroom, zijn niet inbegrepen.

 

 

Acties

Op de hoogte

Bij Bluekens Volvo profiteert u van exclusieve acties en aanbiedingen, zoals tijdelijk extra scherpe leasetarieven, voordelige accessoires of korting op onderhoud. Hieronder ziet u al onze acties.

Aircocheck en -reiniging

Aircocheck en -reiniging

Nu voor € 49,-

Boek nu de Volvo Aircocheck en –reiniging voor € 49

De hele zomer een koel en fris geurend interieur? 

Kom dan eerst even langs voor de Aircocheck en –reiniging. De werking wordt gecheckt en nare geurtjes door schimmels en bacteriën worden verwijderd.

Het interieurfilter zuivert de binnenkomende lucht in het interieur. Zelfs tot pollen, roet- en stofdeeltjes van 0.1 – 0.3 mm!  Is dit filter aan vervanging toe, dan krijgt u een korting van € 25.

 

Contact
Contact