Lockdown (18-12-2021)

Ook tijdens de lockdown staan wij voor u klaar

Ook bij Bluekens nemen wij de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus uiterst serieus. We hebben in onze organisatie al de nodige maatregelen genomen om onze dienstverlening veilig uit te kunnen voeren. Via onze social media houden we u natuurlijk ook op de hoogte van mogelijke nieuwe wijzigingen. Gelet op de nieuwste maatregelen vanuit de overheid betekent het dat onze dienstverlening is aangepast:

  • Onze werkplaatsen zijn geopend voor reparatie en onderhoud.
  • Onze showrooms zijn gesloten. Een proefrit kan nog steeds vanuit huis of vanaf ons parkeerterrein. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Al onze vestigingen zijn via WhatsApp bereikbaar voor eventuele vragen. Stuur uw vraag naar 076 - 522 33 44 of neem  telefonisch contact op met uw vestiging.

Onze openingstijden:

Werkplaats: ma t/m vr van 8:00 tot 17:30 geopend voor reparatie en onderhoud;

Showroom: Gesloten voor vrije inloop. Proefrijden kan vanaf ons parkeerterrein of vanuit uw eigen vertrouwde omgeving. Neem  hiervoor contact met ons op!

Aanvullende maatregelen:

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM, maar thuiswerken is voor onze monteurs natuurlijk niet mogelijk. De (aanvullende) maatregelen die wij treffen zijn:

  • Heeft u (lichte) klachten als verkoudheid, hoesten en/of koorts, dan horen wij dit graag. We kunnen dan met u de mogelijkheden van het halen en brengen van uw auto bespreken;
  • Wij vragen u te allen tijde de 1.5 meter afstand te bewaren;
  • Leg de autosleutel op de balie en overhandig deze niet direct aan onze collega’s. Wij desinfecteren de sleutel voor gebruik;

Na de werkzaamheden desinfecteren wij het stuur, handgrepen, versnellingspook en sleutel.

Onze diensten:

  • Halen en brengen: niet in de gelegenheid om uw auto naar de werkplaats te brengen voor onderhoud / reparatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via Whatsapp op nummer 076 - 522 33 44 zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken van het halen en brengen van uw auto.
  • Proefrit aan huis: onze adviseur brengt kosteloos de auto naar u toe, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving kan proefrijden.
  • Interesse in een auto: Bekijk hier ons occassion aanbod en neem contact op met een van onze adviseurs. . 

 

Lockdown stuur schoonvegen.jpg
Contact
Contact